Bataie de batjocora

Publicat de A.N. | Etichete: , | Posted On marți, 22 septembrie 2009 at 9/22/2009 11:34:00 a.m.


Adriana Saftoiu a aratat ce colegi incompetenti are

Ea a citit declaratii aiurea, demonstrand ca nimeni nu asculta si a mai si fost aplaudata

Sursa: Gandul

Una dintre cele mai spalate fete din politica romaneasca, o doamna pe care eu personal o respect, Adriana Saftoiu si-a facut colegii de toata bafta. Pentru a demonstra cat de atenti sunt deputatii ea a citit o declaratie, cu cate ore in urma, in aceasta dimineata, la sesiunea de declaratii politice. Cei care ar fi trebuit sa asculte toate acestea erau 10 deputati, plus presa.
Ceea ce a citit Adriana Saftoiu nu avea nimic de a face cu o declaratie politica, iar pret de cateva minute a citat din declaratiile unor presedinti americani, comentatori politici sau declaratii comune de prin alte foruri care tratau teme de ecologie, saracie, sclavie, terorism, cu alte cuvinte nimic ce ar fi avut legatura cu o declaratie politica.
Culmea este ca ea a fost ascultata si aplaudata si nimeni nu a ascultat ce anume a afirmat deputatul PNL.
In final ea a declarat ca in Parlamentul Romaniei se fac doar "exercitii de oratorie", iar asumarea responsabilitatii parlamentarilor in ceea ce ar trebui sa fie activitatea lor este falsa.

Iata ce a citit in plen Adriana Saftoiu:
"Domnilor parlamentari,
Cea mai mare crestere a ratei saraciei in randul copiilor, in anii din urma, s-a produs in acele state in care nivelul ajutoarelor sociale este cel mai ridicat. Cele mai mici cresteri - de fapt, descresteri - ale ratei saraciei la copii au fost inregistrate in statele care limiteaza nivelul acestor fonduri. (citat din Cary Bauer, presedintele Consiliului american pentru Cercetari Familiale - n.red.).
Nu ne indoim ca fiecare american stie ca sclavia este injusta si am platit un pret teribil pentru ea si trebuie sa continuam sa remediem aceasta situatie. Iar a spune ca este injusta si ca o regretam nu este un lucru rau. (Bill Clinton)
Dezbaterea nu ar trebui sa se axeze pe recrudescenta conflictului ori pe detaliile sale. Aceasta dezbatere nu ar trebui sa se refere nici macar la razboiul dus pana acum in Irak, la greselile comise ori la intrebarea daca putem castiga in plan militar sau nu. Daca le permitem democratilor sa ne impinga intr-o dezbatere asupra recrudescentei sau a situatiei actuale din Irak, vom pierde.(Shadegg si Hoekstra, doi membri ai Camerei Reprezentantilor, intr-o petitie comuna)
Fiecare natiune, indiferent de regiune, are acum de luat o decizie: ori sunteti cu noi ori sunteti cu teroristii. (George W. Bush)
Pe de alta parte, faptul ca nivelul calitativ al scolilor nu se coreleaza cu cel educativ nu are niciun efect asupra insistentei sindicatelor ca banii reprezinta un factor esential. Ultima linie de aparare deja prabusita a celor care militeaza pentru sistemul public de educatie este lipsa de educatie a publicului. (George Will, comentator la Washington Post)
Arborii de tisa de Pacific pot fi taiati sau procesati pentru a se obtine o importanta substanta chimica, taxolul, care poate vindeca anumite forme de cancer pulmonar, ovarian si de san la pacienti care, netratati astfel, ar muri. Alegerea pare a fi una usoara - sacrificam copacul pentru o viata de om - dar numai pana cand aflam ca pentru fiecare pacient tratat trebuie taiati trei copaci. (Al. Gore)
Trei copaci sau o viata umana, trei copaci sau posibilitatea de a prelungi viata unui bolnav? Eu as alege omul, persoana, fiinta umana, as spune ca merita sa taiem pentru ea trei copaci. Putem sacrifica trei copaci pentru a salva viata unui om. Dar pentru vicepresedinte se pare ca acest lucru nu este la fel de clar. (David McIntosh, membru al Camerei Reprezentantilor)
Cine plateste pretul? Eu nu voi plati niciun pret personal. Copiii mei sunt prea mari, iar nepotul mi-e prea mic. Nici dvs, dupa cate inteleg, nu veti plati un pret personal, prin membrii familiei. Si atunci, cine plateste pretul? Militarii americani si familiile lor. Eu am vrut doar sa va reamintesc acest lucru.(Barbara Boxer, senator)
Va multumesc pentru atentie"

Comments:

There are 1 comentarii for Bataie de batjocora

Trimiteți un comentariu