Dau o bere domnule Geoana

Publicat de A.N. | Etichete: , , , | Posted On marți, 29 septembrie 2009 at 9/29/2009 09:33:00 a.m.


Dau o bere doar in cazul in care va retrageti de la guvernare. Asta e conditia.
Am avut impresia ca se intampla ceva absolut nou in politica din Romanica si ca unii politicieni sunt indeajuns de inteligenti sa renunte atunci cand este cazul pentru a castiga mai mult, mai tarziu. Asta inseamna gandire de evreu, pe perioada lunga si nu gandire inghesuita, de romanash, ca acum, doar de azi pe maine.
Dar mi-am spus in barba ca nu este adevarat si stiu ca nu-s indeajuns de cusher sa faca o astfel de miscare.
De dimineata imi spunea si seful meu ca nu vor iesi cei din PSD de la Guvernare si ca " se vor sacrifica pentru binele patriei" si vor ramane acolo unde sunt, cu sau fara Nica. Si tind sa-i dau dreptate. De fapt, daca este sa gandim realist, la rece, vom constata ca o iesire de la guvernare a PSD inseamna mult mai mult decat ne dam seama. Un astfel de gest ar trebui explicat sutelor de directorasi din ministere, cu salarii faine, miilor de angajati politic si nu in ultimul rand secretarilor de stat.
Pentru cei din Neamt, iesirea PSD de la Guvernare inseamna pierderea a doi subprefecti, Dan Vasile Constantin si Romica Rotaru, a secretarului de stat in Ministertul Tineretului si Sportului, Razvan Bobeanu, a secretarului de stat de la Ministerul Economiei, Liviu Harbuz, a presedintelui Sportului Universitar, Emil Creanga si altor personaje care au ajuns la Bucuresti, in structuri inalte, cu pile strunjite politic. La toate acestea se adauga alti 19 directori de institutii deconcentrate.
Ei, daca luam situatia de la Neamt si o amplificam si in celelalte judete, mai ales acolo unde PSD are prefecti numiti, situatia nu e tocmai roz pentru cei din teritoiu.
Aici ramane de vazut ce se va petrece. Vor reusi trepadusii sa-l intoarca pe Geoana?

Comments:

There are 0 comentarii for Dau o bere domnule Geoana

Trimiteți un comentariu