De ce a demisionat Ioan Munteanu

Publicat de A.N. | Etichete: , , | Posted On vineri, 11 septembrie 2009 at 9/11/2009 10:07:00 a.m.


De ce a demisionat Ioan Munteanu? Asta e intrebarea la care se chinuie multi dintre trepadusii politicii nemtene sa-i afle raspunsul. El spune ca este bolnav, dar nimeni nu-l crede. Mai toti cu care am vorbit ieri pe acest subiect au spus ca a fost data afara. Ce-i mai macina? Sa stie de ce a fost dat afara.
Baieti, straduiti-va si poate o sa aflati, daca nu, atunci faceti un scenariu cum fac si eu de altfel si impacati-va cu ideea.

Cu toate acestea, ce mai interesanta declaratie a dat-o cel care i-a luat locul la PSD Neamt, Ioan Chelaru. "Zilele trecute a fost la un control medical de rutina. In urma acestui control, dar si datorita faptului ca exista o anumita presiune din partea conducerii centrale in ceea ce priveste relatia cu Gheorghe Stefan, Ioan Munteanu a decis sa-si dea demisia din functia de presedinte", a declarat senatorul Ioan Chelaru.
Aceasta afirmatie nu a fost facuta in conferinta de presa, alaturi de Ioan Munteanu, ci pentru un ziar din Roman.

Astfel, in acest moment PSD Neamt se bazeaza pe un lider ocupat cu procesele si care sta la Roman sau la Bucuresti si pe ...Cristian Liciu. Cu Ursarescu (PNL) si Chelaru (PSD) la Roman este cam foarte clar ce face Gheorghe Stefan la Piatra Neamt in campania pentru prezidentiale.


Cum a motivat Ioan Munteanu

"Tinand cont de recomandarile medicilor, facute in urma unui control medical mai amanuntit pe data de 7 septembrie a rezultat ca am probleme de sanatate, iar recomandarea acestora este sa am parte de liniste si sa ma lipsesc de stres. Am decist astfel sa demisionez din toate functiile politice, cea de presedinte al partidului si cea de membru al Biroului Permanent Judetean, sperand ca in perioada urmatoare sa-mi rezolv problemele de sanatate. Din acest moment ma voi implica cat mai putin cu putinta in cele legate de politica si partid", a declarat Ioan Munteanu.

El a adaugat ca va ramane in continuare membru al PSD si se va ocupa la fel de bine si de functia de deputat pe care a castigat-o in urma cu aproape un an de zile. Ioan Munteanu a multumit celor care lucreaza in presa, dar a mai mentionat ca nu doreste sa fie deranjat in continuare. "Va multumesc, dar in acelasi timp va rog sa ma ocoliti o perioada pentru declaratii si opinii referitoare la viata politica. In acelasi timp vreau sa va mai spun ca nu voi replica nimanui, pentru orice fel de declaratie facuta in urma demisiei mele", a mai spus fostul presedinte al PSD Neamt.

Comments:

There are 2 comentarii for De ce a demisionat Ioan Munteanu

Trimiteți un comentariu