Cel mai tare film cu bataie

Publicat de A.N. | | Posted On luni, 14 septembrie 2009 at 9/14/2009 02:09:00 p.m.








De multe ori mi-am imaginat, atunci cand eram mai fraged, cum ar fi daca intr-un film ar "incapea" muschii lui Schwarzenegger, gura stramba a lui Stallone, carisma lui Willis si miscarile lui Jackie Chan. Mama ce paruiala ar fi iesit, ce cafteala de toata mandretzea, ce replici imbecile, dar cu forta interioara sau ce impuscaturi... Mda...
Ei, iata ca domnul Stallone (care este in aceasi zodie cu mine) tine mortis ca inainte de a da de 65 de ani sa-mi faca meteahna. El o face pe regizorul si nu numai ca aduce alaturi de el pe guvernatorul Californiei sau pe Bruce Willis, dar il inlocuieste (din scenariul meu) pe Jackie Chan cu Jet Li. De parca nu ar fi fost de ajuns, Sly a mai apelat la Dolph Londgren, Mikey Rourke si la Jason Statham ( Transporter).
Ulalalalala. De aici incepe treaba cu filmul care va fi lansat prin 2010 si care se numeste "The Expendables". Cica o echipa de 7 mercenari(oare care or fi aia) au misiunea de a inlatura un dictator din America de Sud.
Stiti ce? Ma tot gandesc daca nu oi fi eu prea batran pentru acest "minunat film" pe care as fi vut sa-l vad pe la 15 ani.

Comments:

There are 1 comentarii for Cel mai tare film cu bataie

Trimiteți un comentariu