Exista sevraj in politica? E politica un viciu?

Publicat de A.N. | Etichete: , , , | Posted On vineri, 18 septembrie 2009 at 9/18/2009 02:23:00 p.m.

Politica de subprefect

Ambii subprefecti de Neamt, in loc sa fie la Vanatori la inaugurarea proiectului "O casa, un viitor", ei au ales sedinta de partid.


M-am lasat de fumat, sau cum spun eu la lume, "incerc de aproape trei saptamani sa nu mai fumez". Nu prea imi iese dar sunt statornic. Mai am un coleg, el s-a lasat de alt viciu si pare ca nu-i merge prea bine. Nu am crezut ca lipsa tutunului iti poate afecta modul in care te comporti de obicei. Chiar daca mie mi se pare ca ma comport normal, apropiatii imi spun ca sunt mai al dreacu' decat de obicei. Whatever. O fi ceea ce medicii numesc sevraj.

Aici ajung la partea a doua a subiectului. Ieri sedinta mare tare la PSD Neamt. Dupa plecarea lui Munteanu de la organizatie au aparut scrisori de la tiriplici sau s-au reactivat vechi membri ca Bivolaru in ideea ca poate poate vor mai prinde ceva. Dupa aceasta sedinta am inteles ca nu vor mai prinde.
NU am fost surprins sa vad ca la aceasta sedinta au fost prezenti si ambii subprefecti care au renuntat la politica. Ca niste dependenti, si Dan Vasile Constantin si Romica Rotaru au participat la intreaga sedinta. Ups. Or fi in sevraj baietii astia? Le amintesc ca nu au voie deloc sa faca asta. Asa spune la lege. Dar si cu legea asta, mi-am spus ca nu mai fumez, dar nu ma aresteaza nimeni daca o fac. Asa si cei doi...

Comments:

There are 2 comentarii for Exista sevraj in politica? E politica un viciu?

Trimiteți un comentariu