Plange Base, rade Base, se enerveaza Base

Publicat de A.N. | Etichete: , , , | Posted On joi, 10 septembrie 2009 at 9/10/2009 09:34:00 a.m.

Nici nu stiu cum sa mai cataloghez ce si cum face presedintele nostru. Lasand deoparte mascarada facuta in ultimele zile de Antene, B1TV si Realitatea, iesirile in afara Cotroceniului ale lui Base imi dau fiori. Daca esti indobitocit si te uiti la ei vezi ca el, demnitarul prim al Romaniei merge intre tigani si da mana cu freza de cuib, ala, Mondialu', ca nevasta-sa primeste aur pe scena, ca boceste cand isi aminteste de fregate sau ca isi ridica coama rara la Kovesi.
Despre "finantarea" pe care a primit-o live, de la Mondialu', in aur, nu vreau sa comentez, si nici ca intelectualii de la Festivalul Enescu l-au hulit la scena deschisa (chiar si in lipsa), dar faza cu cu Procurorul General al Romaniei m-a lasat stupefiat.
Cat de marlan poti domnule Basescu? Nu spun ca procurorii si-au facut treaba in vreun fel, dar acum te-ai trezit? De ce nu-l intrebi pe Iliescu ce naiba a facut pana acum cu acest dosar? Ca el stie foarte bine. De ce nu ai monitorizat situatia de cand ai ajuns presedinte si nu acum cand esti in campanie platita si din banii mei faci gura in fata camerelor.
Ok. Dar de la asta pana a vedea ca domnul Morar, Nasul de la B1, care a preluat subiectul ca la comanda ferma si scrisa e cale lunga. Deontologul asta ii chema pe Sergiu Nicolaescu si pe istoricul de Cioroianu, care a facut istorie in spania cu degetela ridicate pe sus si discuta despre cine a tras in noi? In ei? Imi aduc aminde de ce a spus Mircea Dinescu in urma cu cativa ani "Ei au tras in aer, iar noi am tras aerul in piept".
Daca nu puteti, da-ti cazul mai departe, ca il va ancheta Cedo. Ei asta poti face si tu domnule Base, ca nu de alta, dar daca rezolvai macar problema asta poate te mai votam odata, dar asa, chiar ca nu am nici un motiv.

Comments:

There are 0 comentarii for Plange Base, rade Base, se enerveaza Base

Trimiteți un comentariu