Tu-va criza mamii voastre

Publicat de A.N. | Etichete: , , , , | Posted On miercuri, 30 septembrie 2009 at 9/30/2009 09:39:00 a.m.


Nu mai dau nici o bere domnule Geoana. De fapt imi vine sa ma pis intr-o sticla, ca oricum bani de bere nu mai am.
Oare cat timp va mai ia sa terminati cu umilinta. Poate ca asta este plata pe care o primiti pentru ceea ce nu ati facut sau facut in ultimii 15 ani de zile. Oricum, vad domnule Geoana ca asa umilinta nu a mai tras PSD ever. Dar va prinde bine. Pe de alta parte, cu cat lungiti mai mult ceea ce trebuia sa faceti de cateva luni de zile, cu atat va scade popularitatea.
Eu nu inteleg cum vine jocul asta. PD-L vrea sa dea afara PSD de la guvernare, PSD vrea sa fie dat afara de la guvernare, iar, acum, cand scopul este comun, PSD nu pleaca de la guvernare. Asta e ca aia: "dezbraca-te ca te f..., imbraca-te ca nu mai mai f..." sau "dute-n colo, vino-n-coace, lasa-ma dar nu-mi da pace". Aaaa, m-am, prins, nu-i nici un castig electoral din asta.
PSD ameninta, in urma cu cateva saptamani, cu o criza politica, mesajul fiind transmis in toate judetele. Am ajuns in criza politic care se suprapune celei financiare, iar pe voi va freaca doar sa castigati ceva, orice. E criza in toate mediile. Gata! Ati atins scopul domnilor, dar acum plecati acasa.
Ma uit si la Boc, cel care vorbeste la televizor, iar cand o face i se vad coaiele lui Basescu printre dinti.
- "Eu nu as semna remanierea lui Nica daca as fi Basescu", spunea seful meu.
- "Dar dar in cazul asta inseamna ca Boc isi ia ..UE", am replicat
- "Si care e problema. Poate sta in picioare cand face asta", a raspuns seful meu.
- Adevarat.

Comments:

There are 4 comentarii for Tu-va criza mamii voastre

Trimiteți un comentariu