Vangheliile din PSD Neamt

Publicat de A.N. | Etichete: , , | Posted On marți, 15 septembrie 2009 at 9/15/2009 05:12:00 p.m.

Lesne treaba pentru Partidul Democrat - Liberal, filiala Neamt, pentru Gheorghe Stefan, Vasile Pruteanu si restul echipei sa scoata un scor beton in Neamt, la alegerile prezidentiale. Lesne treaba pentru cei portocalii sa stranga in colt filiala Neamt a Partidului Social Democrat, sau ce naiba a mai ramas din aceasta, si s-o dezmembreze ca pe o papusa.
De ce? Pentru ca la foarte scurt timp de la plecarea lui Munteanu noii si vechii ciocoi din PSD Neamt au inceput sa-si care pumni ca la balci pentru o zdreanta de functie de lider de partid.
"Nu s-a discutat nimic despre domnul Munteanu in sedintele pe care le-am avut in cadrul Biroului de conducere al partidului. Nimeni nu a facut nici o referire la domnia sa. Stiu, am aflat ca are probleme de sanatate si din acest motiv a renuntat la functie", a declarat Gheorghe Nichita, vicepresedintele PSD.
Apar fel de fel de zvonuri belicoase, cum ca Ioan Munteanu ar fi fost sapat, dat afara, ca de fapt nu e bolnav si ca ar fi fost fortat de cei de la centru sa renunte. Pana la proba contrarie a facut un gest pe care trepadusii gen Vanghelie nu il fac si nu il inteleg - si-a dat demisia. Chiar daca ar fi fost convins de la centru, chiar daca ar fi fost fortat de altii, Ioan Munteanu nu s-a legat de scaun, nu si-a infipt ghearele in functie, ci a plecat. Cei care il sapa dupa plecare, cu maini murdare ca ale lui Petru Orza, caruia i se pun in carca hartii scrise prost, sunt cei care nu renunta la functii, la bani, la impresia ca au putere si care au facut troc ieftin cu demnitatea in schimbul meschinariei de partid.
Imi aduc de comunistul Octav Cozmanca, de Miron Mitrea, de Vanghelie si de alte fosile perimate pe care si PSD-ul actual incearca sa le lase la o parte. De asta imi aduc aminte cand vad vivacitatea la furat functii a pesedistilor de la Neamt, cand vad rapacitatea si josnicia celor care fac doar calcule pentru burta proprie. Cei care au ramas in urma nu stiu decat sa se umfle cu paine, sa stea pe cate trei scaune deodata si sa faca scandal citind de pe hartii scrise de altii.
Din acest motiv, un PD-L care este in scadere in Neamt, va reusi, din nou, sa castige alegerile aici. Pentru ca e mai usor sa te uiti la adversari cum se sfasie ca niste pirahna decat sa te lupti piep la piept cu ei.

Comments:

There are 3 comentarii for Vangheliile din PSD Neamt

Trimiteți un comentariu