FARA PRIZONIERI!!!

Publicat de A.N. | Etichete: , , | Posted On luni, 5 octombrie 2009 at 10/05/2009 09:42:00 a.m.

Skinny cel viteaz
Klo zis si The Predator
Bobby facea poze cu arbitrul Radu
Flamingo"vesel"
.Gersiu dupa headshot

Portocalii
De p-acolo
Mosh se oftica ca a pierdut...un meci


Fapte reale: - echipa formata din Mosh, Leo (zis si pompierul), Cipanu, Stefan, Cocuz si Bobby au castigat 7 meciuri;
- adversarii, Flamingo, Aneu', Gersiu, Klo, Adi si Skinny au castigat un meci din cele 8 disputate;

Asadar scorul sa-l tina cine vrea pentru ca faptele nu se opresc aici.
Sumar de joc:
Echipa lui Mosh, bine coordonata, cu Leo, pompierul care a demonstrat ca fuga e un atu a impiedicat aproape de fiecare data adversarul sa construiasca un atac real. De fapt, Verzii nu au reusit decat de doua ori sa sparga bariera adversarilor. In unul dintre cazuri, Flamingo si Aneu' au maturat defensiva Portocaliilor luand steagul, iar pana la momentul in care Mosh s-a dezmeticit si Leo a coborat din ceruri meciul a fost castigat. Un alt meci care ar fi putut fi castigat lesne a fost atunci cand Verzii au omorat tot in afata de Mosh si Leo. Marea greseala a intregului joc i-a apartinut lui Klo care a incercat sa-l ia prizonier pe Mosh, in acel moment descoperit complet. In loc sa traga, Klo, cu o voce stinsa a murmurat"preda-te". Hai du-te... Mosh s-a intors si l-a maturat din prima. Din acel moment moralul a cazut, iar Portocalii si-au facu de cap.
Restul jocurilor au fost la fel, Verzii care nu stiau ce fac coechipierii si unde le este "spatele", in timp ce Portocalii se desparteau in doua echipe mai mici. Mosh si Leo pe unul dintre flancuri, iar restul de 4, mijloc si laterala opusa.

Totul s-a petrecut la terenul de la Batca Doamnei, teren pe care el nu-l cunosteam si care s-a dovedit mai anevoios si mai fain decat credeam. Per ansamblu se poate spune ca Verzii, chiar daca au avut tupeu cat China si-au luat-o romaneste.
Ar mai fi si alte subiecte de deschis referitor la modul in care a obligat Mosh formarea echipelor si asupra modului in care s-au comportat unii jucatori, dar astea sunt probleme inerente si prea mici pentru a mai fi luate in calcul.

Comments:

There are 15 comentarii for FARA PRIZONIERI!!!

Trimiteți un comentariu