Mosh si Pompierul Atomic vs Lazyboys

Publicat de A.N. | Etichete: , , , | Posted On joi, 1 octombrie 2009 at 10/01/2009 12:30:00 p.m.

Mare meci mare, o provocare, orgolii, nervi, pompieri atomici si bile colorate. In ceafa. Asta se anunta pentru duminica aceasta, undeva pe dealurile de langa cetatea Batca Doamnei.

Echipa ce se da a fi provocata: Mosh, Bobby, Cipanu, Leo si inca unu' pe care nu l-am aflat inca. Cred ca e vorba de Soldatul Universal, ca pe "pompierul atomic" il au deja.
Echipa "provocatoare" - Flamingo, Klo, Aneu', Gersiu si Adi.
Sedinta de incitare a adversarului, enervare, etalare a orgoliului si a muschilor va avea loc vineri la 18.30 fix, la grota "De Muerte". Batalia de la Batca se va desfasura, intr-un mod civilizat, incetisor ca nu-i graba, pe la ora doua din spatele amiezii, sub cetatea Dacilor.
Dupe, se anunta cu gratare, berica si alte etalari de orgolii si muschi, asta in functie de cine castiga. Tot ce pot sa spun este ca va exista Fair Play.

Astfel, dupa ce echipa Moshpaintball a tras o raita pe la Covasna unde le-au cantat alora la ureche "Treceau batalioane romane Carpatii...", le-au luat si marele premiu(la tombola)si i-a amenintat cu lopata, urmeaza jocul orgoliilor la noi acasa.

Comments:

There are 4 comentarii for Mosh si Pompierul Atomic vs Lazyboys

Trimiteți un comentariu