PSD umbla cu rahaturi de mina a doua

Publicat de A.N. | Etichete: , , , | Posted On vineri, 9 octombrie 2009 at 10/09/2009 09:38:00 a.m.

Scrisoarea II din PSD a sosit, inca de alaltaieri dimineata, la ora 4, la redactiile ziarelor locale.
Pentru a doua oara, eminenta cenusie a PSD Neamt, Orza Petru, ca de pe adresa acestuia a pornit misiva, ne scrie care sunt solutiile pentru revitalizarea organizatiei. Mai hilara, mai de luat in ras este aceasta a doua scrisoare deschisa adresata tuturor liderilor partidului.
Pe scurt, de data aceasta, cel care gandeste toate aceste rahaturi si nu doarme noaptea ca la brutarie painea se face dimineata devreme, scoate din lista pentru preferatii pentru conducerea organizatiei pe Culita Tarata, acuzandu-l bineinteles de apropiere cu Pinalty.
In discursul trunchiat, scris parca de un fost ziarist inecat in alcool se vorbeste despre revitalizarea organizatiei, despre cat de rai sunt Ioan Munteanu, Ioan Chellaru, Culita Tarata si cate afaceri au facut acestia cu Primaria Piatra neamt, implicit cu balaurul Portocaliu, Gheorghe Stefan.
De parca ar fi fost beti sau drogati, cei care au alcatuit textul au si solutii. Prima solutie este Cristian Liciu, banuit ca ar fi cel care a dat ordinul sa se scrie aceasta scrisoare. El este infatisat ca un cavaler albit de faina care ar putea scoate PSD Neamt din.... din ce?
Al doilea candidat propus este Dan Vasile Constantin, alt cal breaz care a reusit sa pierda toate functiile pe care le-a castigat sau a fost numit.
Ultima solutie este Ion Rotaru, actualmente primar la Alexandru cel Bun, membru PRM, sustinator al Elenei Basescu.
"fost primar al municipiului Piatra Neamt, fost presedinte al PSD Neamt; actualmente primar al comunei Viisoara (ales ca si PRM dar mai nou un fel de independent); si el va avea o motivatie in plus dupa ce a fost lucrat de Gheorghe Stefan; a declarat in nenumarate cazuri ca asteapta doar un semn pentru a reveni in PSD si ca e dispus sa uite gesturile neelegante ale unor colegi", scriu pesedistii curati.
Domnilor, poate ati uitat ca Ion Rotaru a scos, indemnat de Gheorghe Stefan, cel mai mare scor din intrea intreaga tara pentru fiica presedintelui, la alegerile europarlamentare. Offfff....
Ca sa dovedeasca incoerenta totala si lipsa de idei, cei care isi asuma scrisoare mai spun ca in PSD ar trebui racolati de la PNL, fratii Adrian si Viorel Chirila, Daniela Soroceanu si Liviu Bumbu.Cum?
Asta chiar sunt imbecili rau.



Comments:

There are 2 comentarii for PSD umbla cu rahaturi de mina a doua

Trimiteți un comentariu