Stuchiala Liciu - Harabagiu si viceversa

Publicat de A.N. | Etichete: , , | Posted On luni, 12 octombrie 2009 at 10/12/2009 09:35:00 a.m.

Armagedon de Piatra Neamt sau nu stiu cum dracu sa-i spun. Cert este ca nu e nici macar un fassss de doi lei. Scrisori scrise, cica de Noul PSD 2009, mai degraba, zic eu, scrise de alticineva care isi bate foarte frumos joc de o parte a presei nemtene si de un asa-zis politician. Scriam acum cateva zile despre a doua scrisoare SOS a unor membri din PSD si nu ma gandeam ca se va ajunge aici.
Pe scurt, a treia misiva a mintilor "luminate" de la PSD, daca or fi macar pesedisti, nu este decat un atac vulgar si fara consistenta la adresa lui Harabagiu.
Imediat a existat o replica la Unu TV si duminica are loc o emisiune speciala in care Gabi Apetrei il scapa pe sticla tot pe Harabagiu, in incercarea de a-i mai tranti ceva in cap lui Cristian Liciu, presupusul autor al acestor scrisori. Si o ora din emisiunea cu pricina, Harabagiu face un scenariu demn de filmele lui Tarantino, dupa care se prezinta o filmare cu un fost prieten de al lui Liciu care isi aminteste de copilaria acestora, presarata cu spargeri, furturi, tzepe si fete. Toate cele prezentate in emisiune nu pot fi catalogate ca un demers jurnalistic, chiar daca Gabi a incercat asta, dar au totusi o valoare de acuzatie, asta in cazul in care, invitatul, adica Harabagiu le poate proba.

Revenind la scrisoarea cu pricina, trebuie atentionati cei care au scris acele randuri, ca de gandit nu le-au gandit deloc, ca presa nemteana nu sta in Harabagiu. Tot ce este scris in Armagedonul PSD nici nu merica comentat, fiind insiruite niste nume, date si acuzatii de rahat.
Acum, gandind la rece, toate aceste facatorii, dispute publice si scrisori nu fac decat sa ma ingretzoseze profund la gandul ca si in Neamt se va ajunge la razboaie pornite din neant. Cei ce se autointituleaza noul PSD sunt niste inculti care nu vad nimic mai departe de propria oglindire din baia imputita in care stau de obicei.
Dar cu toate acestea, au starnit reactii.

Comments:

There are 6 comentarii for Stuchiala Liciu - Harabagiu si viceversa

Trimiteți un comentariu