TV-uri de rahat

Publicat de A.N. | Etichete: , , , | Posted On luni, 19 octombrie 2009 at 10/19/2009 09:47:00 a.m.


1. Marian Dragulescu ia prima medalie la sol la Campionatul Mondial de Gimnastica de la Londra. Posturile TV nationale transmit stirea, dar fara nici o imagine. Ba mai mult, o isteatza de la Kanal D, intreaba un fost antrenor de al lui Dragulescu daca stie cum si ce anume a facut acesta, "dupa problemele din familie" de a ajuns sa ia medalii. Da parca era imposibil. Abia ieri, unele dintre televiziunile nationale mai cu staif, care mai au trecere la CNN, fac rost de imagini cu exercitiile premiate ale gimnastului.
Rusine. Il vad pe Becali si alti looseri ca Mutu, din fotbal la orice buletin de stiri, cum injura, ce papa, ce caca, sau ce haine mai au pe ei, in timp ce un om care a facut poate exercitiul vietii sale nu are aparitie la TV. Este adevarat, poate a avut probleme baiatul si nu sunt deacord cu modul in care si-a incheiat socotelile cu fosta nevasta, dar rezultatul este rezultat in sport.
2. Ieri a venit Iohannis sau Johannis la Bucuresti la o noua intalnire cu liderii opozitiei. Transmisiile live au inceput cu doua ore inainte de venirea acestuia si nu cred ca s-au terminat. Imi place tipul, recunosc, dar nu este Mesia fratilor. I-au pus aceleasi intrebari si la coborarea din avion, si la cea din masina, si la intrarea in sediu, si in capatul scarilor si la intrarea pe usa. Roboteilor, ma speriati.

Comments:

There are 5 comentarii for TV-uri de rahat

Trimiteți un comentariu