V-am Croit-o!

Publicat de A.N. | Etichete: , , , | Posted On vineri, 16 octombrie 2009 at 10/16/2009 09:32:00 a.m.


Asta e tampit? Ne santajeaza?

Cam asta a facut Baselu, ieri, cand, cu emfaza, ingoranta si afisandu-si privirea stramba a anuntat ca premierul Romaniei va fi un finantist, tehnocrat, necunoscut, manuit si care raspunde foarte bine la comenzi.
A dat de inteles ca ar fi fost bun si Johannis, dar nu indeajuns de bun ca varianta pe care o propune si care nu va trece de Parlament. Eu cred ca la acelasi rezultat se va ajunge chiar daca-l propunea tot pe Boc. Printre dinti amai spus ca daca nu-l vreti voi, il vreau eu si daca nu-l aprobati, adio pensii si salarii. Asta s-a tampit? Santaseaza poporul Roman?
Sincer, dupa multa vreme, acest neamt pe nume Klaus mi-a dat putina speranta. Dar Baselu, cu a lui privire oachesa mi-a luat-o repede. E clar ca vrea sa ajunga dictator la noi in Romania si incepe sa semene din ce in ce mai mult cu Ceausescu.
Poate voi fi acuzat ca sunt partinic, dar nu pot trece peste prestatia lui Crin Antonescu. Baiatul asta care la propus pe Klaus prim-ministru, chiar daca va castiga alegerile a a jusn sa fie prima vioara a politicii de opozitie. S-a folosit atat de bine de situatiile din ultimele zile incat ii dau doua punte albe la capitolul prestatie.
Geoana, care se chinuie sa reprezinte opozitia ca lider al celui mai mare partid din aceasta parte a politicii romanesti nu prea i-a reusit strategia, ramanand pe locul III. Lupta pare ca se da acum intre Basescu si Crin.

Comments:

There are 1 comentarii for V-am Croit-o!

Trimiteți un comentariu