Vrajeli de doi lei de la vedeta PSD Orza

Publicat de A.N. | Etichete: , , | Posted On marți, 13 octombrie 2009 at 10/13/2009 09:40:00 a.m.

Numa asteptam la comentarii semnate de acest Orza. Eu il cunosc pe cel ce se numsete Petru Orza si care este membru al PSD.

Asta comenteaza: "Domnule Nechita,
Nu ma asteptam la un ziarist ca dumneavoastra la atata vehementa si patima; si eu si colegii nostri avem dreptul la un punct de vedere asa cum aveti si dumneavoastra, dar le putem exprima - zic eu - simplu si decent, fara atacuri la persoana.
Ce e rau in faptul ca noi apreciem activitatea si perspectivele domnului liciu asa cum si dumneavoastra, poate, le apreciati pe ale domnilor Munteanu, sau Bobeanu, sau Tarata... Si noi si dumneavoastra avem, fiecare in parte, propriile motive, nu?
Cat priveste ultima scrisoare - cea cu presa - v-ati dat seama si singur ca nu e legata de primele doua; noi ne-am lamurit despre ce e vorba cand in emisiunea de la 1 tv a fost explicat ce e cu acele doua numere de la sfarsit. Elocventa explicatie...
Mizam in continuare pe echidistanta jurnalistului si omului Alex Nechita, cu atat mai mult cu cat stim ca o pensula maiastra (inclusiv in pictura religioasa) nu poate incalca porunca "sa nu minti".

Nu e nimic rau in faptul ca apreciati activitatea domnului Liciu, ca eu nu apreciez activitatea nimanui din PSD-ul actual. Sunt absolut ca aveti propriile motive, dar am o banuiala ca ale dumneavostra difera total de ale celorlalti. Ma refer la partea materiala. Cred ca am fost si raman echidistant, dar... domnule Orza, cu tot respectul... care vi se cuvine adaug urmatoarele:
1. de ce trimiteti aceste scrisori si incercati sa influentati sefii cand peste doar cateva luni vor avea loc alegeri? atunci, Liciu, Rotaru, Constantin pot candida si asa vor afla daca pot castiga functiile.
2. de ce nu semnati aceste scrisori? ce respect pot avea eu pentru un anonim?
3. ce valoarea au aceste scrisori daca cei vizati sustin ca nici nu au citit scrisorile si ca, citez din Liciu:"le-au aruncat la gunoi";
Asadar, eu propun sa va vedeti de treaba domnule Orza, oricare ai fi tu.
P.S.

Si daca tot ati ajuns vedeta domnule Orza, si eu va propun pe dumneavoastra sa fiti viitorul sef al PSD Neamt si as fi onorat daca acceptati aceasta propunere.

Comments:

There are 5 comentarii for Vrajeli de doi lei de la vedeta PSD Orza

Trimiteți un comentariu