Ei nu ne merita dar noi ii votam!?

Publicat de A.N. | Etichete: , , , , | Posted On vineri, 4 decembrie 2009 at 12/04/2009 09:23:00 a.m.


Nu ma consider o persoana foarte influentzabila, dar dupa ziua de ieri, in care am vazut dez - baterea celor doi candidati am tras cateva concluzii de rau augur pentru mine si semenii mei din aceasta tara. Suna cam asa ce mi-a trecut prin cap atunci cand cei doi prezidentiabili jurau cu mana pe Biblie: Mincinosii! Ca mai apoi sa-i spun sotiei: "Avem candidatii pe care ii meritam, dar dupa cum vad ei nu ne merita deloc".

1. Ce dracu cauta Geoana la Vantu acasa? Sau mai exact ce dracu cauta Geoana, cu doar doua zile inainte de alegeri, la Vantu acasa? Azi este o stire in Realitatea Media, ziarul la care lucrez, in care se vorbeste despre un alt imbecil, Ciprian Balint, care era cautat prin Interpol pentru a ispasi o pedeapsa pe care a primit-o in urma mai multor tzepe economice. Imbecilul s-a dus la Politie sa-si schimbe buletinul cand mai avea doar cateva ore pana sa i se prescrie pedeapsa. Nici politistii nu-s atat de prosti si l-au legat imediat. Cam asa ceva a facut si Geoana acum. Si-a dat cu bata-n cap singur sau cum spune romanul, s-a inecat ca tiganul la mal.

2. Basescu a fost calm. Nu a plans nu s-a rastit mai mult decat era nevoie, parca nu era el. Cu Udrea pe coridoare, Blaga soptind in spate si cu Boc zambint ca un tamp a avut o prestatie memorabil de terna. Dar a profitat de vizita nocturna a lui Geoana si si-a adjudecat prima si toate celelalte etape ale disputei. Vorba aia, nu-l suport pe Basescu, dar Geoana e prostesc de prost.
Dar nici cum a mintit Base cu mana pe Biblie nu mi-a placut.

3. Televiziunile de cacat sunt Antena 3 si B1TV. Ambele afisau pe ecran rezultatele unui televoting realizat in timpul dezbaterii. Daca la Antena erau 80% pentru Geoana si 20% pentru Basescu, la B1, lucrurile stateau invers. Bai tembelilor, noi avem posibilitatea sa schimbam canalele si sa va vedem, dar asta nu inseamna ca suntem prostii vostri. Marsh!

Comments:

There are 2 comentarii for Ei nu ne merita dar noi ii votam!?

Trimiteți un comentariu