Ma bucur ca sunt roman, in pashtele masii

Publicat de A.N. | Etichete: , , , | Posted On miercuri, 16 decembrie 2009 at 12/16/2009 10:22:00 a.m.

O superbetze.
Ca niciodata, in acest an, prima zapada nu a creat si nu creaza nici un fel de probleme celor care circula pe strazile din municipiul Piatra Neamt. Autoritatile, care au stat din timp cu ochii pe teveuri, la meteo si cu mana pe utilaje au intervenit inca de duminica dimineata, cand inca nu ninsese. De atunci si pana acum si-au facut treaba exemplar, nici un petec de asfalt nemaifiind acoperit de gheatza sau zapada. Se circula atat de bine incat, din cand in cand unii soferi de TIR se opresc pe Calea Romanului si ii lauda in gura mare pe cei care au deszapezit strazile. Tot in gura mare ii saluta pe edili si alti soferi care se intalnesc brusc pe strada, se dau jos din masini si racnesc cat le tin bojocii omagii si elogii pline de recunostiinta celor care sunt platiti din banii publici.
Pe trotuare se merge exemplar, ca la scoala cel mult cate doi, sau chiar in sir indian. E disciplina si totul este neastaptat de bine.
Nu are nimeni nici un motiv de suparare si nu-i inteleg pe americanii aia care atunci cand isi strica masinile din motive puerile ca astea dau in judecata autoritatile si le chelesc de bani. Noi nu facem asa pentru ca stim ca ei sunt buni cu noi si ca banii pe care i-am cere despagubiri tot noi ii platim la Directia de Taxe si Impozite.

Comments:

There are 0 comentarii for Ma bucur ca sunt roman, in pashtele masii

Trimiteți un comentariu