Observati asemanarea?

Publicat de A.N. | Etichete: , , | Posted On sâmbătă, 19 februarie 2011 at 2/19/2011 06:21:00 p.m.


Au mai trecut doua zile de la momentul in care s-a scris pentru prima data despre cazul Andrei-Plescan, perioada in care s-au produs stiri pe mai toate posturile nationale si o emisiune plangacioasa si patetica la postul la care lucra Viorel Andrei. In tot acest timp am observat ca se practica dezinformarea in masa!

Am vazut si declaratiile avocatei Monica Anton, care parca are misiunea sa-l infunde pe Viorel, atunci cand spune ca s-a casatorit in strainatate. Daca au facut asta in 2003, inseamna ca Viorel avea pasaport. Daca avea pasaport, pe ce nume era acesta, ca cel putin la Neamt colonelul Ouatu spune ca nu a existat si ca nu se putea scoate cu un buletin fals. Ups. Pasaportul putea fi doar pe numele de Plescan. Daca e asa, cum a iesit din tara sa ne spuna tot politistii.
Cum ramane cu permisul lui Razvan Bobeanu?
Acesta mi-a spus ca i-a disparut in perioada campaniei electorale din 2008, moment in care Viorel Andrei - Plescan presta(sunt foarte sigur) la 1TV. Adica acum 3 ani. Tot el mi-a spus ca s-a gandit foarte serios sa se constituie parte civila in procesul ce va urma pe fundul lui Viorel. Naspa treaba, dar omu' ce fugea de lege, se pare ca i-a furat permisiul. Razvan spune ca din tot portofelul, numai acest act ii disparuse. Dupa ce l-a cautat ceva vreme l-a declarat nul. Si el recunoaste ca la vremea cu pricina era ceva mai plinut, iar forma fetei aducea cu ce a lui Viorel.
Semanau mai ales la inaltime:))

Si inca ceva: Viorel Andrei a lucrat din '89 la Radio UNU, apoi imediat la 1TV pana in 2002. Deci sunt doi ani in care a facut emisiune in fiecare seara a saptamanii. In tot acest timp s-a prezentata ca fiind VIOREL ANDREI. Si atunci lucra tot benevol? Ma lashi?

Comments:

There are 4 comentarii for Observati asemanarea?

Trimiteți un comentariu