Viorele, Viorele

Publicat de A.N. | Etichete: , | Posted On vineri, 18 februarie 2011 at 2/18/2011 09:37:00 a.m.

Iata ca a aparut si o varianta oficiala a disparitiei lui Viorel Andrei, colegul din presa care pare ca avea ceva de ascuns in trecutu-i economic. Condamnat pentru infractiuni economice in Galati, disparut, urmarit international si prins cu o luna jumatate inainte de a i se prescrie pedeapsa. Avea asupra sa acte false. offffff
Desi mai toata lumea vorbea de cazul asta de aproape o saptamana, nimeni nu a publicat nimic din anumite considerente, sa-i spunem colegialitate. Subiectul l-am discutat personal cu zeci de persoane si in tot timpul asta m-am gandit ca ceva nu e tocmai cusher. S-a trecut de la vesti care spuneau ca a furat banii din proiecte europene, pana la chestii care lasau sa se inteleaga ca ar fi fost spion infiltrat in presa de catre organe.
Viorel Plescan, l-ar chema pe cunoscutul prezentator TV ce a animat serile in Piatra Neamt, la diferite posturi TV, pret de 10 ani. A fost "retinut" in urma cu peste o saptamana in timp ce se intorcea de la o intalnire din Constanta si rula cu peste 150km la ora. L-au oprit politistii si dintr-o data si-au dat seama ca are acte false, iar in scurt timp au ajuns sa realizeze ca este un urmarit international pentru infractiuni economice. ha ha ha. Hai mai baieti.
Cand s-a casatorit si si-a schimbat numele nu a realizat nimeni? A mai avut un accident, nici atunci nu au vazut? Dar la angajari? Nici acolo nu s-a intepat nimeni? Se pare ca nu.

P.S. Avand in vedere ce facea Viorel Plescan zis Andrei in ultima perioada spun sigur ca se impute treaba si pentru altii. Urmeaza tevatura mare.

Comments:

There are 1 comentarii for Viorele, Viorele

Trimiteți un comentariu