What about Gatsby?

Publicat de A.N. | Etichete: , , | Posted On joi, 17 februarie 2011 at 2/17/2011 09:59:00 a.m.


Vasile Pruteanu, presedintele Consiliului Judetean Neamt, spune ca pana la aceasta data nu s-a primit nici o solicitare de despagubire din partea celor care administrau barul Gatsby, situat la demisolul Teatrului Tineretului. Aceasta declaratie vine la peste un an de la momentul in care firma The Studio cerea 350.000 de euro despagubiri pentru intreruperea contractului de inchiriere pentru barul cu pricina.

Avand in vedere ca in scurt timp barul Gatsby ar putea fi inchis pentru efectuarea lucrarilor de reabilitare si consolidare la intreaga cladire a Teatrului Tineretului, mai-marii judetului si-au amintit ca e o comisie care nu si-a terminat treaba.

Aceasta este a treia incercare a autoritatilor de a stabili o suma care sa fie oferita ca despagubire celor care aveau in plan sa faca afaceri in acest spatiu 10 ani, dar au fost incurcati de un proiect european ce prevede reabilitarea tuturor cladirilor din Ansamblul Curtea Domneasca, inclusiv la Teatrul Tineretului.

Pana la acest moment se cunosc doar doua sume. 350.000 de euro este suma pe care administratorul Gatsby a solicitat-o pentru a rezilia contractul; 157.000 de euro este cea care a rezultat din urma verificarii investitiilor facute de catre evaluatorul angajat de CJ Neamt.

Comments:

There are 0 comentarii for What about Gatsby?

Trimiteți un comentariu