Zvonuri si shushanele de la presa pentru presa

Publicat de A.N. | Etichete: , , | Posted On luni, 21 februarie 2011 at 2/21/2011 09:51:00 a.m.

Tineti minte numarul celor de la Divertis in care prezentau doua personaje inedite prin anii '90 - Zvonacul si Raspandacul?
Ca la fiecare inceput de campanie electorala, majoritatea politicienilor se transforma in zvonaci, aruncand fel de fel de ineptii despre propriile persoane sau contracandidati. Este oarecum firesc avand in vedere ca zilnic mint cu nerusinare.
Dureros este ca si in acest an ca si in trecut sunt oameni din presa care fac acelasi lucru, dar din interese total diferite.
Zilele trecute am intalnit din nou o situatie de acest gen. Raspandacul in cauza, un leopard cu pielea falsa si cu parul valvoi arunca cu vorbele la doar o zi de la arestarea lui Viorel Andrei in incercarea de a disimula o stire de presa interesanta pentru fraieri. Zvonul - o tampenie alimentata tembel de ambii participanti la initiativa.
Zvonacul se facu ca nu stie despre Raspandac si ceru initial sa-i fie dat in gat. Nu i-a fost dat si a preluat si functia de raspandac.
Un singur lucru nu inteleg - De ce? De ce sa arunci pe piata un zvon care sa te situeze intr-o postura ingrata? Sa fie vorba de autoevaluare? Proasta metoda.

Parerea mea? Hai sa nu ne destindem asa de tare.

Comments:

There are 0 comentarii for Zvonuri si shushanele de la presa pentru presa

Trimiteți un comentariu