Demisia!

Publicat de A.N. | Etichete: , , | Posted On marți, 15 martie 2011 at 3/15/2011 10:05:00 a.m.

Ok. Nu m-am bagat pana acum pentru am sperat ca se va rezolva ceva, dar am ajuns la concluzia ca nu se mai poate face nimic pentru spitalele de la Bicaz si de la Roznov cu oamenii care decid in continuare in sanatatea nemteana.
1. Sunt absolut sigur ca domnul director al DSP Neamt, Dan Morenciu a stiut din timp de intentiile lui Cseke, dar a tacut malc pana la momentul in care s-a ajuns la propunerea de desfiintare, moment in care tot pe "nu stiu" l-a luat in brate. Intre timp, la Targu Neamt se rezolva problema si din nou domnul Morenciu nu stie nik. In perioada cu pricina facea campanie celor 15 centre de permanenta, din care doua ar urma sa fie tot la Targu Neamt. Ce preocupari marete pentru sanatatea nemteana.
Pentru ce nu stie, pentru ca "NU" a fost consultat der Minister, pentru ca nu a reusit sa faca nimic pentru pacientii din Neamt propun ca acest domn stimabil sa stie macar odata ce face si sa-si dea demisia. In situatia actuala, dupa ce a demonstrat incapacitatea, ar fi singurul gest onorabil.
2. Acum, la ora asta se cauta solutii pentru ...spitalele desfiintate. Ma lashi?!
Tot Radu Nastasa a fost chemat sa dea variante, asta dupa ce a fost fortat de Vasile Pruteanu si Co. sa demisioneze si de pe jumatatea de norma pe care o detinea ca si consilier al presedintelui. Fraier ai fost ca te-ai dus si le-ai dat variante Radule. Solutii a la Radu Nastasa pe blogul lui personal. Aceste au fost deja discutatte de unii dintre oamenii destepti din Sanatatea Nemteana si au primit sustinere.
Am si eu o intrebare pentru domnul Pruteanu, daca tot s-a ajuns aici, si poate ar putea sa-mi raspunda consilierii lui. De ce drac faceti lucrurile exact de-andoaselea?

Comments:

There are 7 comentarii for Demisia!

Trimiteți un comentariu