Doar pentru tampiti

Publicat de A.N. | Etichete: , , | Posted On vineri, 18 martie 2011 at 3/18/2011 09:48:00 a.m.

Ma minunez cat de neciopliti sunt unii membri de partid. Pun un sondaj cu posibilii candidati, nici macar aia stabiliti si postacii de partid au un singur gand. Sa votam cat mai gros pe "taticu", oricare ar fi ala, nu dau nume ca nu cred ca aia din sondaj stiu ce presuri au prin fata usii, si sa se ia de mine.
Sa fim bine intelesi, ca vad ca va tot legati de activitatea mea. Am lucrat pentru mai multi patroni si sigur si pentru aia care va conduc voua destinele acum. Daca e sa o iei dupa cum spun tampitii de la toate partidele, toti ziaristii din Romania sunt in slujba unui partid, pentru ca mai toate ziarele, teveurile si revistele au spate politic.
In special ma minuneaza fervoarea, ardoarea si efervescenta membrilor de partid de la PDL si USL care au crezut de cuviinta ca daca-l injuri pe Nechita ai rezolvat problema. Asta nu va face domnilor mai destepti decat sunteti, ci va coboara pe orice scala valorica.

Sistemul este asa, Hercule de la PDL Tg. Neamt(care se da si ziarist) ma injura ca la usa cortului, Petrica se da mare ca stie ceva despre mine, iar altii o dau in papura. Posteaza comentarii josnice sub alte nume, dupa care se duc la colegii de partid si spun: "bai, ce i-am facut lu' asta pe blogul lui si a si pus comentariul". Le pun pentru a vedea lumea cat de imbecili sunteti.
Tampitilor, este un sondaj cu oamenii pe care ii iubiti sau ii urati voi(constatare personala ca nu exista onoare intre postaci, gen adversar). Nu ma mai injurati pe mine pentru tampeniile facute de voi sau sefii vostri. Nu faceti decat sa va coborati mai jos decat sunteti.

Precizare: de acum inainte, orice comentariu care nu are legatura cu textul postat va fi sters imediat.

Comments:

There are 4 comentarii for Doar pentru tampiti

Trimiteți un comentariu