Judecata de apoi

Publicat de A.N. | Etichete: , , | Posted On luni, 2 mai 2011 at 5/02/2011 12:33:00 p.m.

Au stat stramb si au judecat asijderea. Membrii Consiliului Profesoral al Colegiului de Informatica au luat o decizie, poate, partial corecta atunci cand s-au descotorosit de cativa dintre elevii care jucau poker pe catedra, dar si de cel care i-a prins in poza.
Tudor Platon nu a facut decat sa prezinte realitatea, iar pentru aceasta a platit alaturi de subiectii pe care i-a gasit in diferite ipostaze.
Cu toate acestea, atitudinea profesorilor"intransigenti" care au decis in prima faza exmatricularea elevilor, ca mai apoi sa ii transfere la un alt liceu mai slab cotat, asa cum ai da mai departe hainele uzate la cei care nu au bani sa-si cumpere, este nu numai pripita dar si de cea mai proasta inspiratie. Ipocrizia afisata, de parca nu ar sti acei domni si doamne ca se joaca carti, se fumeaza, se bea si se fac fel de fel de nazbatii pe holurile si in clasele care le pazesc cu strasnicie, imi aminteste de zicala cu negustorul cinstit. Dar nu este cazul.
Cert este ca cei de la Informatica au pierdut enorm in acest caz, iar cei de la Cartianu au un mare castig- Tudor Platon. E ca si cum l-ai da pe Messi pe tusa pentru ca fundasii nu au pasat cum trebuie. :))

P.s. Intre timp, poate acei profesori care au luat decizia gasesc copii sa mearga la manifestarile ocazionate de venirea politicienilor guvernanti. Pe aia poate ii prefera.

Priviti aici www.tudorplaton.ro

Comments:

There are 15 comentarii for Judecata de apoi

Trimiteți un comentariu