Tampenii marca micul Boc

Publicat de A.N. | Etichete: , , , , , | Posted On marți, 17 mai 2011 at 5/17/2011 09:58:00 a.m.


"Eu cred, dintr-o primă aproximaţie, în calitate de ministru interimar al Muncii, că familiile care au un venit pe membru între 800 şi 850 lei nu vor suferi la factura la energia termică la iarnă, vor beneficia în continuare de sprijin suplimentar pentru a putea să plătească factura. Probabil ca peste un anumit nivel, mai mare, să crească valoarea facturii", a declarat, luni seara, şeful Guvernului, la postul public de televiziune.

1. Foloseste termenul "nu vor suferi" de parca este de datoria romanului cu venituri mici sa sufere din cauza tampeniilor unui prim-ministru.
2. Ce se va intampla cu cei care au venituri nete pe cap de familie de 900 de lei, care sunt destui de multi in Romania? Vor plati dublu intretinerea pe timp de iarna. Astfel, cretinii astia fara limite in a arunca cu acte normative neverificate, fara a studia impacul lor asupra populatiei ii aduc la un nivel al veniturilor sub cei care castiga 800 de lei pe cap de membru de familie.
3. Este una dintre cele mai tampite metode de a salva bani. Am inteles ca se dau un guvern de dreapta, dar sa-i saracesti fara drept de apel pe cei care muncesc mai mult si castiga implicit mai mult este o mare ineptie, dar care poate fi gandita doar de oameni mici la trup si la minte.
4. Sunt absolut sigur ca cei cu venituri peste 850 de lei vor fi indeajuns de isteti sa-si cumpere centrale, iar pretul acestora va fi sigur mai mic decat facturile ce ar trebui platite intr-o iarna.


Nu ne ramane decat sa ne mutam intr-o tara in care iarna e ca vara.

Comments:

There are 5 comentarii for Tampenii marca micul Boc

Trimiteți un comentariu