Tampiti

Publicat de A.N. | Etichete: , , , , | Posted On marți, 6 septembrie 2011 at 9/06/2011 02:48:00 p.m.

Bai, gata pauza...

Asist la un nou scandal in masivul Ceahlau, ceea ce imi face rau(greata la stomac) si asa ca m-am urnit, din nou pentru a incerca sa inteleg unele aspecte.
Din nou am fost singurul reporter din Neamt care a scris despre acest subiect in care batalia, mai nou, se poarta intre parti alei aceleasi tabere. Spun ca am fost singurul nu ca as fi avut exclusivitate, ci doar pentru ca vad ca pe nimeni altcineva nu mai intereseaza acest subiect. Pacat.
Apoi, de dimineata am dat peste o "ancheta" scrisa de un mare jurnalist de la Jurnalul National. Nu dau link pentru ca nu pot pune pe blogul meu astfel de tampenii. Ce am constatat este faptul ca ori textul i-a fost servit de unele organizatii care, in incercarea lor de a "proteja" Parcul, ii fac un rau netarmurit.
Am mai spus: dupa umila mea opinie, nici una dintre partile implicate nu si-a facut datoria. Nici Administratia Parcului National Ceahlau, cu taticul CJ Neamt, nici Consiliul Stiintific, nici alte organizatii implicate nu au studiat( si cand spun studiat stiu ce vorbesc), chestiunea la fata locului.
Faceti naibii un studiu de impact si nu mai urlati atat din gura de sarpe. Sunt absolut sigur ca daca exista specii ce trebuie protejate in zona in care se vrea amplasata partia, Academia Romana va spune Halt! Nu-i asa domnule academician Munteanu? Doar sa nu faceti la fel ca la Mihoc.

Comments:

There are 1 comentarii for Tampiti

Trimiteți un comentariu