Moise dupa Michelangelo

Publicat de A.N. | Etichete: , , | Posted On joi, 15 decembrie 2011 at 12/15/2011 12:22:00 p.m.



asta e una dintre ultimele lucrari. poze cu si fara blitz.

Guvernul vrea plata inainte, ca la curve

Publicat de A.N. | Etichete: , , , , , | Posted On marți, 6 decembrie 2011 at 12/06/2011 12:08:00 p.m.

Nu stiu sa spun cine, in ecuatia data, este curva, dar observ cu neincetata curiozitate ca Boc si ai lui acoliti (ministrii) fac totul chiar pe genunchi, ca Mos Craciun. Dar daca Mos Craciun, chiar auster, mai lasa ceva in unele case, guvernul, sa-i spunem in acest moment, Matroana, vrea banii inainte de la agricultori.
1. Care agricultori? Aia care produc sau aia care vand la a treia mana?
2. Cat de tampiti pot fi legiuitorii acestui guvern incat sa ceara 16% impozit in avans, repet, ca la curve, unor tarani, care nici macar nu stiu cat, cum, unde si ce vor vinde.

Oare nu ar fi fost mai firesc sa se impoziteze, la sursa, asa zisii producatori cu ten inchis? Cate alte curve vor lua bani sa controleze babele ce mai vand cate un litru-doi de lapte?
Cum se va stabili plata, daca tot se face in avans?

Pe romaneste eu nu mai intreb cine-i curva, ca stim cu totii, ci doar ce servicii presteaza pentru a lua banii in avans?

Si pentru a demonstra tampenia practicata la nivel de masa iata declaratia Ministrului Agriculturii la auzul propunerii inaintate de Guvern de a impozita cu 16% agricultorii: "Nu ştiu de acest proiect şi nu am fost consultat în privinţa lui. Nu cred însă că prevederea poate fi aplicată, pentru că nu poţi face o evaluare exactă a cât vinde un om într-o zi sau într-o lună. Un astfel de impozit nu se potriveşte pentru micii agricultori. Cum să le iei de la început banii, când ei trebuie să aştepte un an ca să încaseze? Nu cred că un asemenea proiect ar creşte preţul alimentelor, dar se poate bloca producţia internă printr-un sistem de fiscalizare neadecvat. Profiturile agricultorilor sunt mai mici ca în alte domenii, plus că băncile acordă foarte greu credite pentru agricultură", a declarat Valeriu Tabără.