Alegeri locale - film de productie autohtona

Publicat de A.N. | Etichete: , , , , , , | Posted On miercuri, 22 februarie 2012 at 2/22/2012 01:11:00 p.m.


Stop!
Hai sa o luam de la capat.
Anul trecut, nu mai stiu pe ce vreme faceam un clasament cu cei care isi anuntasera intentia de a candida pentru sefia Consiliului Judetean Neamt. Discutiile ce au urmat au fost numeroase si unele chiar prostesti. Nu are rost sa repetam istoria, asa ca va propun un nou exercitiu de imaginatie, repet, imaginatie, in care sa incercam sa deslusim actualul.
Este vorba de politica, candidati si jocuri si cum, in ultimele zile, toti sufera de scenarita, hai sa o punem de o productie autohtona. Un film.

Asadar avem o distributie de zile mari - in ordine perfect aleatorie: Gheorghe Stefan - PDL, Ioan Munteanu-independent, Vasile Pruteanu - PDL, Marius Rogin - PDL, Ioan Chelaru - PSD, Culita Tarata - UNPR.
Toti implicati in procesul de productie, de post productie, de casting si mai ales de jucat teatru pe bune.
Dintre cei enumerati extragem actorii cu joc de glezne, inscrisi in cursa pentru un Grammy la CJ Neamt: Vasile Pruteanu, Ioan Munteanu ... si aici mai puteti adauga pe cine doriti (Tarata, Iulian Tocu, Ion Rotaru, Dorinel Ursarescu...)

1. Vasile Pruteanu - cica trebuie sondat alaturi de Marius Rogin pentru a ajunge in distributia finala.
2. Ioan Munteanu - inca negociaza cu unele dintre cele mai mare case de productie din Bucuresti pentru a capata rolul principal in productia :"Incotro se indreapta barca si barcagiul"?

Aveti datele necesare pentru diferitele scenarii, dar am si eu o singura intrebare - cine regizeaza?

Comments:

There are 3 comentarii for Alegeri locale - film de productie autohtona

Trimiteți un comentariu