Frăţilă s-a demis din Consiliul Judeţean

Publicat de A.N. | Etichete: , , , | Posted On miercuri, 7 martie 2012 at 3/07/2012 09:23:00 a.m.


* "Poate mă voi răzgândi până la şedinţa de luna aceasta", se joacă Valerică Frăţilă * în locul său va venit ultimul ales pe lista de consilieri a PDL - Mona Bocancea

Valerică Frăţilă, consilier judeţean din partea Partidului Democrat Liberal, a renunţat la funcţia aleasă din cadrul legislativului nemţean. Consilierul, care ocupă şi funcţia de preşedinte al Casei de Asigurări de Sănătate Neamţ, şi-a depus demisia luni, 5 martie, direct la secretariatul Consiliului Judeţean Neamţ.

Valerică Frăţilă demisionarul a oferit o declaraţie cel puţin ciudată. "Nu s-a întâmplat nimic. Aşa am considerat că e mai bine şi am acţionat în consecinţă", a spus acesta, după care a venit cu o completare care demonstrează că totuşi nu a analizat foarte bine gestul: "Poate mă voi răzgândi până la şedinţa de luna aceasta".

Până se mai gândeşte Valerică Frăţilă, şeful executivului nemţean a şi anunţat cine îi va lua locul în forul legislativ.

Vasile Pruteanu, şeful pe linie de partid al lui Valerică Frăţilă, a confirmat faptul că acesta a demisionat şi a menţionat că "în locul domniei sale va veni următorul om pe lista PDL, Mona Bocancea. Este opţiunea domnului Frăţilă şi o respectăm", a declarat Vasile Pruteanu.

Mona Bocancea a afirmat că a aflat de modificarea survenită de la reporterul Realitarea: "Nu ştiu ce să vă spun acum. Abia am aflat despre această modificare".

Mona Bocancea va ajunge să presteze în ultimele două luni de mandat a acestui legislativ, perioadă în care tensiunile politice din acest for se vor înteţi.

Reamintim că în urmă cu două luni planurile democrat-liberalilor nemţeni erau de a-l menţine pe liberalul exclus Dumitraşcu Dionisie pe funcţia aleasă cât mai mult posibil. Mişcarea a eşuat din cauza propriilor colegi care s-au "încurcat" la vot. Valerică Frăţilă şi Ciprian Enache, doi aleşi ai PDL, au greşit la momentul votului şi au aprobat propunerea de încetare a mandatului lui Dionisie.

Comments:

There are 0 comentarii for Frăţilă s-a demis din Consiliul Judeţean

Trimiteți un comentariu