USL pierde alegerile

Publicat de A.N. | Etichete: , , , | Posted On luni, 19 martie 2012 at 3/19/2012 10:06:00 a.m.












Recentele intamplari politce din Neamt ma determina sa dezvalui si cateva opinii personale dar si cateva informatii de culise din spatele miscarilor abordate de politicienii nemteni.

Sa o luam logic. 1. PC, cu Nistor al lor vin cu un candidat neauzit de nimeni si incearca sa stabileasca o echipa. Negocierile in ACD cu liberalii nemteni au fost jenante. Nistor a spus ca PC desemneaza candidatul si l-a pus pe masa. A cerut sprijin lui Ursarescu si nu-l va primi. Nici PSD nu-l vor sprijini. As putea jura ca Nistor e chitit sa-l ajute pe actualul Primar.

Punct pentru Pinalti.

2. Ioan Munteanu a amanat atat de mult luarea unei decizii, iar Chelaru a fost atat de credul incat, dupa refuz, in momentul actual USL se misca ca o turma de oi in cautarea unui berbec cu capul tare. Tradarea nu se uita.

Punct pentru Pinalti si Tarata.

3. Plecarea lui Ioan Munteanu determina plecarea din PSD a lui Constantin Sandu, cel care tine catastifele cu tot ce inseamna PSD inca de pe vremea FSN. Cine va spune ca nu este o pierdere ori e prost, ori e tampit. Sandu s-a repliat pe UNPR.

Punct pentru Tarata.

Dupa cum se vede din ecuatiile date exista mai multi castigatori si un singur pierdant - USL.
Concluzia: in PC e scandal, in PSD panica si la PNL deziluzie totala.

USL a ajuns sa apeleze la Vlad Marcoci in incercarea de al mai arunca odata intr-o lupta cu Culita Tarata. Dupa cum spunea cineva: " par eu caftangiul de serviciu?"




Pentru detalii exacte cititi aici sau aici sau aici.

Comments:

There are 0 comentarii for USL pierde alegerile

Trimiteți un comentariu