Pentru "cei ce citeste si sopteste"

Publicat de A.N. | | Posted On miercuri, 23 ianuarie 2013 at 1/23/2013 01:50:00 p.m.

Ieri, mi se intampla ca ma suna Dorinel Ursarescu, deputat, presedintele PNL Neamt sa "ma traga" de atentie si sa ma intrebe de unde si cand l-a facut, pe el, "seful executivului", adica Ponta, sef si peste interlopii nemteni.
Ii spun omului ca nu am discutat cu Ponta despre domnia sa, asta nu ca as discuta cu Ponta foarte des, dar chiar nu era cazul si i-am mai spus ca "seful executivului nemtean" adica Culita Tarata a fost cel care s-a referit la el ca la seful interlopilor.
I-am mai explicat ca si Tarata este sef de executiv, asa cum este si Ponta, asta tinand cont de diferentele evidente.
Apoi am auzit veche formula:"M-au sunat mai multe persoane care mi-au spus ca au citit la tine ca a spus Ponta ca as fi seful interlopilor". L-am intrebat ce oameni si nu a spus nimic, moment in care m-am simtit sa ii explic mai multe aspecte.

In Piatra Neamt, judetul Neamt sunt atat de multi deformatori de opinie incat orice cacat publicat, in special, pe domeniul politic este talmacit si rastalmacit de amatori care nu "stie sa scrie si sa citeste", dar sunt al dreacului de buni la interpretare(adica la mancat cacat). Pe scurt, unul sau mai  multi imbecili au cititi texul http://www.realitateamedia.ro/politica/14004-intre-fuziune-i-disensiune.html
publicat in Realitatea Media si l-au sunat, probabil, pe Ursarescu sa-i spuna ca Ponta i-a zis de bine. Cat de cretini sunteti domnilor sa trageti astfel de concluzii dintr-un text publicat la Piatra Neamt in care se vorbeste despre Culita Tarata si in care nu apare deloc numele Ponta sau prenumele Victor?
Deocamdata am doar o banuiala cine este cel care nu stie ca si Tarata este sef peste executiv(vicepresedinti, aparat propriu si secretarul judetului) si care face confuzii groaznice intre dreapta si stanga.
Boilor, va transmit: lasati cacaturile si paginile sa fie albe.


Am uitat de P.S. Dupa cum am promis domnule Ursarescu, imi cer scuze pentru cretinii care v-au facut sa credeti ca Ponta a spus asa ceva despre dumneavoastra. Promit sa fiu ceva mai atent. 

Comments:

There are 0 comentarii for Pentru "cei ce citeste si sopteste"

Trimiteți un comentariu