Stiu cand va trece criza

Publicat de A.N. | Etichete: , , | Posted On miercuri, 7 iulie 2010 at 7/07/2010 10:39:00 a.m.

M-am prins. Am tot stat si m-am gandit la momentul in care noi o vom duce mai bine si vom incerca pentru a mia oara sa trecem pe plan si sa zarim lumina celor mai inalte culmi ale dezvoltarii si hinteligentei.
Asa ca va trebui sa cautam semne. Cum le descoperim si unde trebuie acestea vazute va spun imediat.
Nu va fi nevoie sa mearga Isarescu la "nasul" in emisiune sa spuna ca Romania este pe plus si ca vom returna imprumurutile ieri.
Asadar, hai sa vedem care sunt semnele ce trebuie sa dea startul, aici, in Neamt.
Vom fi iesit din criza atunci cand Alin Antochi, marele presedinte al PSD Neamt isi va achita datoriile celor care i-au facut reclama. Atunci cand isi va reactiva firma suspendata in 2009 si cand onoarea va intra obligatoriul in CV-ul unui lider.
Atunci cand functionarii publici vor invata ca cetateanul care vine sa plateasca nu ii este subaltern. Atunci cand sefii acestora nu vor mai incerca sa -si aduca familia in locuri platite de cetatean. Atunci cand nu se vor mai instala softurile trimise de UNICEF pe calculatoarele de acasa ale sefilor de directii din Consiliul Judetean.

Se va intampla asa atunci cand taximetristii si "italienii autohtoni" vor invata semnele de circulatie si ca masina, chiar daca e cu numere de Spania sau Italia, are semnalizare . Cand stranierii vor vorbi corect romaneste si cand vor afla ca daca ai cu 200 de euro mai mult in buzunar tot prost esti daca nu stii sa-i numeri.

Se va petrece acest lucru atunci cand intre meseria de ziarist si cea de afacerist pe banii publici se va trage o linie si atunci cand nu imi va mai fi rusine sa spun ce fac.
Mai sunt multe, multe lucruri ce trebuie facute de romani pentru a iesi din criza in care ne-am autoinfundat de la iesirea din comunism.

Aaaa, si sunt absolut sigur ca vom iesi din criza atunci cand politicienilor li se vor putea pune catuse. Va dau ocazia sa continuati aceasta lista cu opiniile voastre.

Comments:

There are 9 comentarii for Stiu cand va trece criza

Trimiteți un comentariu