Adio Chelaru

Publicat de A.N. | Etichete: , , , , , | Posted On miercuri, 11 iulie 2012 at 7/11/2012 12:11:00 p.m.

S-a produs inevitabilul, iar mai marii din PSD l-au inlocuit, dupa parerea mea, mult prea tarziu pe Ioan Chelaru din funtea interimatului care nu se mai incheia.
Jalnic este faptul ca Ioan Chelaru se afla intr-o "binemeritata" vacanta pe plaiuri de pe alte continente.
Motive. Motive sunt destule, dar trebuie inceput cu pierderea alegerilor. Ioan Chelaru, ca si in trecut a fost marele absent al acestor scrutine, comunicand cu electoratul prin presa, acolo unde arunca comunicate pompoase. In acest fel, Chelaru i-a urmat lui Alin Antochi, un alt lider PSD care a pierdut alegeri fiind pe val.
Un alt motiv ar fi cel legat de faptul ca vacanta "binemeritata" l-a fortat sa nu fie prezent la votul pentru suspendarea presedintelui, aspect care a deranjat mai multi dintre liderii mobilizati pentru acest eveniment.
oricum este mult mai simplu sa fii in vacanta atunci cand tara fierbe tara.

Un alt aspect demn de mentionat este cel referitor la optiunea pe care o au liderii PSD fata de viitorul presedinte interimar. Fara a comenta foarte mult decizia de numirea a lui Ionel Arsene, cel care, pe bune, poate fi considerat singurul castigator al PSD Neamt, alaturi de primarul de Targu Neamt ( Vasilica Harpa) sau cel de la Bicaz (Nicolae Salagean.), se poate constata ca organizatie municipala din Piatra Neamt nu a putut oferi o alternativa. Astfel, puterea se transfera dinspre Roman spre Targu Neamt.


Comments:

There are 0 comentarii for Adio Chelaru

Trimiteți un comentariu