Basescu = Iliescu = Comunism

Publicat de A.N. | Etichete: , , , , , | Posted On vineri, 24 iunie 2011 at 6/24/2011 09:42:00 a.m.





Ultima iesire a presedintelui Basescu, ce mie mi se pare de o lipsa de diplomatie incendiara imi aduce aminte de un alt presedinte al Romaniei care a incercat subminarea autoritatii Casei Regale din Romania. Asa cum Iliescu a reusit sa-l intoarca de pe aeroport pe Regele Mihai, atunci cand a dorit sa revina in tara, Basescu si-a dat cu gura-n cap singur.
Sa presupunem ca regele a abdicat si nu a fost nevoit sa o faca, cine ne poate spune daca cei 1.000 de studenti nu mureau. Cred ca daca i s-ar aplica aceasi piedica lui Base, cu siguranta ar muri multi oameni decat sa renunte el la vreo functie.
Iesirea de prost gust de acum cateva zile nu face ca doar Basescu sa aiba parte de reactii, ci intreaga tara va suferi de pe urma lipsei de constienta a acestui presedinte care imi da impresia ca vrea sa distruga tot ce a mai ramas din Romania.
Nu stiu care este miza acestor vorbe, dar stiu cu siguranta ca lipsa constienta de reactie a Casei Regale mai da o palma acestui presedinte lipsit total de intelepciune.


Si da, bai Basescule, mai bine taceai!

Comments:

There are 1 comentarii for Basescu = Iliescu = Comunism

Trimiteți un comentariu