Munteanu mai aproape de PSD

Publicat de A.N. | Etichete: , , , | Posted On vineri, 24 februarie 2012 at 2/24/2012 09:32:00 a.m.

* Munteanu şi Chelaru au decis viitorul PSD, miercuri, la Roman

Ioan Munteanu şi Ioan Chelaru au avut ceea ce se poate numi cea mai secretă întâlnire a anului, la Roman, într-un loc la fel de secret, în care s-ar fi discutat mai multe aspecte referitoare la revenirea lui Munteanu în PSD şi alţi paşi premergători acestei decizii, în cazul în care va fi parafată.

De fapt, mişcările din ultima perioadă, discuţiile purtate de liderii PSD de la Neamţ cu cu cei au USL de la nivel central converg spre decizia aşteptată de foarte mulţi primari ai formaţiunii social-democrate nemţene.

De menţionat este faptul că secretul trebuie acoperit atât de bine, încât nici unul dintre cei doi lideri nu a recunoscut că ar fi avut loc vreo întrunire, mai ales să se şi fi discutat aspecte importante din viaţa politică a PSD.

Trebuie menţionat că la întâlnire, pentru a putea transmite şi în rândul primarilor PSD, au participat şi primarii de la Ceahlău, Costache Şchiopu, de la Săbăoani, Maria Dascălu şi cel de la Tupilaţi, Petru Gherghel.

"Eu nu am avut discuţii cu nimeni azi. Sunt la Roman pentru a plăti salariile celor care lucrează pentru cabinetul meu şi m-am întâlnit din întâmplare cu primarii de la Ceahlău, Săbăoani şi Tupilaţi. Nu ştiu la ce vă referiţi cu discuţii", a menţionat Ioan Munteanu.

Nici Ioan Chelaru nu a fost mai uşor de abordat: "Nu ştiu despre ce întâlnire sau negocieri vorbiţi. Cât despre discuţii, toate sunt constructive", atât a replicat senatorul.

Momentul de ieri a fost aşteptat, organizat, antamat şi discutat de primarii PSD de prea multă vreme ca să nu însemne momentul în care PSD ar putea avea parte de o revenire pe scena politică. În cazul în care Munteanu ar accepta să revină în PSD, iar PSD ar accepta condiţiile acestuia este foarte probabil ca USL să aibă un candidat pentru şefia Consiliului Judeţean Neamţ.

Mai trebuie rezolvat un singur aspect - ca cei de la Bucureşti, adică Ponta, Antonescu şi Constantin să revină asupra deciziei de a desemna candidatul pentru şefia CJ Neamţ din partea liberalilor, iar funcţia să revină în curtea PSD.

Odată soluţionată şi această chestiune, Munteanu ar avea linie dreaptă pentru încă o încercare în cursa pentru şefia forului judeţean, tot împotriva lui Vasile Pruteanu.

Comments:

There are 0 comentarii for Munteanu mai aproape de PSD

Trimiteți un comentariu