Cozmanca cel curat ca neaua

Publicat de A.N. | Etichete: , , | Posted On luni, 21 septembrie 2009 at 9/21/2009 10:08:00 a.m.


Uite unde statea cavalerul calare pe calul alb, imaculatul care se dezice de grupurile de interese care conduc PSD, strategul, tanarul si frumoscul. Tocmai in curte la Octav Cozmanca. Am avut "onoarea si placerea" sa-l cunosc pe acest domn cu privirea cutezatoate si senina, zambitor ca un bici si simpatic ca o murena. Sincer nu am vazut un om mai incruntat si mai inflexibil.
In urma cu cateva zile, intr-o scrisoare deschisa, Cozmi spunea: "Decizia mea de autosuspendare din PSD este motivata si temeinica. Nu parasesc partidul si membrii sai adevarati, dar nu am nimic in comun cu indivizi care au tradat, care au privatizat partidul, care sunt avizi de putere, care sunt aventurieri politici si care sacrifica PSD pentru satisfacerea intereselor personale, dar si ale celor apropiati: sotii, soti, copii, soacre, amante, interlopi, mafioti".

Hello! Octave Trezeste-te! O fi exact cum spui tu, doar ca la crearea acestei clici ai participat activ, domnule secterar de partid, vicepresedinte, senator, ministru etc. Ai avut functii peste tot si ai facut de toate, iar acum de dai alb ca neaua incercand sa te cureti de pacate doar pentru a mai ingropa un candidat.
Sincer, este cea mai proasta alegere pe care a facut-o Oprescu in momentul de fata.

Comments:

There are 0 comentarii for Cozmanca cel curat ca neaua

Trimiteți un comentariu