Actual TV scos din "banal"

Publicat de A.N. | | Posted On joi, 17 septembrie 2009 at 9/17/2009 09:29:00 a.m.

Actual TV a ramas, deocamdata, fara loc in grila Telemach, cea care distribuie semnalul de cablu la majoritatea locuitorilor din Piatra Neamţ si imprejurimi. Astfel, asul din maneca lui Cristian Liciu, televiziunea pentru care a ajuns si pe funcţiile pe care le deţine in acest moment, se pare ca a fost anulat de... TVR info, daca este sa ne luam dupa ce spun cei care lucreaza in firma de distribuţie a canalelor TV.
Cristian Liciu, cel care si-a trecut in CV ca este patron de televiziune locala in Piatra Neamţ, s-a aratat destul de deranjat de decizia adoptata de Telemach si a menţionat ca a facut demersuri pentru a fi reintrodus in grila. "Da, am fost scos de pe lista canalelor difuzate. Probabil ca pe acest post se spuneau foarte multe adevaruri. Nu e decizie politica, sigur e decizie politica", spune Liciu dand impresia ca nu s-a hotarat inca.
Cum, cand, cine sau mai ales de ce s-a luat aceasta decizie nu stim dar daca in continuare Actual TV va transmite doar pentru cei din Targu Neamţ sigur vom afla.
Cu toate aceste am niste banuieli. O sistare a activitatii pe Piatra Neamt a acestei televiziuni convine de minune celor de la PD-L si in special liderului Gheorghe Stefan, om care controleaza activitatea la 1TV Neamt. Deschiderile anti Liciu din Monitorul de Neamt, ce continua campania demarata la 1TV tot impotriva acestui personaj, cumulata cu pierderea "imaginii" pe Piatra Neamt nu poate duce decat la decesul celui care vrea sa ajunga sus si mare.

Comments:

There are 5 comentarii for Actual TV scos din "banal"

Trimiteți un comentariu