Emil Creanga si-a dat cu firma-n cap

Publicat de A.N. | | Posted On marți, 8 septembrie 2009 at 9/08/2009 08:58:00 a.m.


Conferinta de alegeri pentru un nou presedinte la organizatia Targu Neamt a Partidului Social Democrat, desfasurata sambata trecuta, miroase a trucaj ieftin de la o posta. Organizatorul acestor alegeri a recurs la metode cel putin ciudate si total neortodoxe atunci cand a vazut ca ar putea pierde alegerile in fata unui alt contracandidat. Emil Creanga, presedintele PSD Targu Neamt, a incercat sa faca o "manevra", care i-a iesit pe jumatate, dar in loc sa se vada presedinte pentru inca un mandat a reusit doar sa-si stranga in cap cateva sute de oameni din propria organizatie. In final, dupa ce a facut ce a facut, Emil Creanga a aruncat vina pe Ioan Munteanu, presedintele de la nivel judetean care a supervizat conferinta de alegeri.
Pe scurt, povestea se poate relata in felul urmator. Oamenii au venit in sala pentru a alege presedintele. Inainte de vot, Ionel Arsene, propus de Emil Creanga pentru functia de vicepresedinte, a anuntat ca vrea sa candideze pentru functia de presedinte, impotriva lui Emil Creanga. Din acest moment au disparut listele cu delegati care erau detinute chiar de organizator.
Vazand ca se precipita lucrurile si iau o intorsatura injositoare, Ioan Munteanu a suspendat sedinta.
Pentru a afla exact ce s-a petrecut am discutat chiar cu Emil Creanga, organizatorul alegerilor: "La momentul delicat in care domnul Arsene si-a anuntat candidatura impotriva mea am replicat ca nu este statutar ceea ce face deoarece el nu era delegat. Doar delegatii au dreptul sa candideze pentru o astfel de functie. In acel moment, domnul Munteanu a scapat sedinta din mana. Daca era un presedinte echilibrat, il dadea afara pe Arsene si continua alegerile". In continuare, referitor la listele cu delegati evaporate, Emil Creanga a comentat: "Zice-se ca au disparut listele. Erau la cineva care a dat dovada de neseriozitate". Cu toate acestea, el nu a dorit sa spuna la cine.
In replica, Ioan Munteanu a fost foarte scurt. "Listele erau la domnul Creanga. El este singurul vinovat de modul in care s-a desfasurat aceasta conferinta de alegeri. In rest, nu vreau sa mai comentez declaratiile lui", a spus Ioan Munteanu. De altfel, declaratiile lui Ioan Munteanu sunt sustinute de alte cateva sute de participanti la aceasta conferinta, care, la un moment dat, l-au si huiduit pe Creanga.

Comments:

There are 0 comentarii for Emil Creanga si-a dat cu firma-n cap

Trimiteți un comentariu