Alexandra Ciobanu, designer auto: "Cei pasionati de ceea ce fac nu pot sa isi inchida usita cu idei"

Publicat de A.N. | Etichete: , , | Posted On luni, 16 noiembrie 2009 at 11/16/2009 01:02:00 p.m.





Se numeste Alexandra Ciobanu, are 21 de ani si este foarte preocupata de cum vor arata viitoarele modele de autoturisme. Asta deocamdata. Pietreanca studiaza designul la Facultatea de Arte Plastice si Design "Ion Andreescu" din Cluj si este castigatoarea concursului „Dacia Logan a anului 2020”. Criteriile pe baza carora s-a decis castigatorul au fost creativitatea, calitatea grafica si caracterul inovator al propunerilor.

Sursa de inspiratie a tinerei artiste este zoologia, iar proiectul propus in cadrul concursului se numeste Octopus. Forma vehiculului este futurista, combustibilul folosit este apa, iar sistemul de propulsie are la baza electroliza.

Cel mai recent succes al Alexandrei este o bursa de studii la Institutul European de Design, sectia Arte in domeniul Transportului Auto. Pentru a onora cursurile, Alexandrei ii mai trebuie 5.000 de euro(taxa de inscriere) bursa castigata acopera doar taxa de studii (11.500 euro).
Asadar, pentru cei cu dare de mana, ar fi bine sa nu treaca cu vederea oferta de a ajuta un tanar care a demonstrat ca poate.


Interviul integral in Realitatea Media

Comments:

There are 0 comentarii for Alexandra Ciobanu, designer auto: "Cei pasionati de ceea ce fac nu pot sa isi inchida usita cu idei"

Trimiteți un comentariu