Tripleta tiripleta de opozitie

Publicat de A.N. | Etichete: , , , , , | Posted On marți, 11 ianuarie 2011 at 1/11/2011 11:10:00 a.m.




Face cum face si nu dispare din peisajul politic nemtean. Este vorba de politicianul ultimului deceniu - Cristian Liciu.
In miscarile sale aleatorii parcurse de acesta politica nemteana si nationala, trecand de de la PNG cu batai si trambite, apoi la PSD pentru TV-ul care l-a pus pe gard, exclus, a ajuns la PC asa cum un caine lenes trage la turma mai mica.
Iata ca in acest moment este partener de discutie pentru Dorinel Ursarescu, nici el calare pe un partid mare, dar nu poate fi acuzat de ... nestiinta in ale politicii. De departe, tanarul Antochi, pesedist cu vechime va completa apoi tripleta opozitiei nemtene.
Eu le acord votul meu de incredere desiu ii cunosc pe toti trei.
Tripleta are de munca cu un PDL cariat de lupte interne (nu ma refer la "neintelegerile" recente tratate in stil harabagist dintre Pruteanu si Stefan), dar cu zvacniri stefanesti de mare valoare pentru tiriplicii ce inca mai tin la eticheta.
Sa-i vedem tata. Sa-i vedem ce si cum se inteleg, incotro o apuca si mai ales cu ce anume candidati vor veni in fata. Sa nu uitam ca trebuie unul pentru CJ. unul pentru Primaria Piatra Neamt si multi si marunti pentru forurile legislative.

P.S. Ma gandesc ca daca Liciu mai avea televiziunea, ce Voiculescu de Piatra era el pentru fostii colegi din PSD si mai noii din PNL.

Comments:

There are 5 comentarii for Tripleta tiripleta de opozitie

Trimiteți un comentariu