Ups, a mai luat foc una...

Publicat de A.N. | Etichete: , , | Posted On luni, 17 ianuarie 2011 at 1/17/2011 09:18:00 a.m.M-am gandit sa-mi fac societate de asigurari.
Voi acoperi doar pagubele cauzate de orice altceva in afara de incendiere. Daca tot este cazul voi alcatui si doua pachete speciale.

- pachetul cafenea va cuprinde clauze speciale pentru: aruncarea cocktail-ului Molotov, stropirea cu substante inflamabile(in afara de spirt medicinal) si nu se vor asigura scaunele si mobilierul de culoare rosie cu fireturi aurii.

- pachetul auto va cuprinde clauze speciale doar pentru autoturismele din clasa SUV - VW Touareg, BMW X5, X6, Audi A8 si altele din aceasi clasa.

Despagubiri: pentru pachetul cafenea se ofera un mop cu galeata si doi metri patrati de sticla nesecurizata, in timp ce pentru pachetul auto se va oferi o bicicleta Pegas.
In ambele cazuri se vor da insigne cu reprezentarea unui pistol adevarat.

Azi dimineata, pe la 4 a mai luat foc un autoturism de lux VW Touareg. Masina apartine lui Vasile Chirila, zis "Coshon" si este un apropiat al familiei Mararu. Detalii mai multe veti avea in Realitatea de maine dimineata.

Comments:

There are 0 comentarii for Ups, a mai luat foc una...

Trimiteți un comentariu