Campanie

Publicat de A.N. | Etichete: , , , , , | Posted On luni, 7 februarie 2011 at 2/07/2011 09:19:00 a.m.

Bun.
Declaratiile politice facute de Ioan Munteanu la finele saptamanii trecute au reusit sa "aseze", doar in prima faza, scena politica nemteana. Acesta a facut referiri la mai toti oamenii politici din judet care au ceva sanse sa candideze la alegerile locale si parlamentare.
Ca urmare, am mai aflat ca Marius Rogin i-a spus in fata lui Vasile Pruteanu ca ii vrea functia la Consiliul Judetean Neamt, loc vizat si de Ioan Munteanu. In schimb, Gheorghe Stefan vorbeste in continuare de sondaje pentru determinarea candidatului ideal.
Pozitie incerta au Dorinel Ursarescu pentru PNL, Alin Antochi si Ionel Arsene de la PSD, Culita Tarata uneperistul si Vlad Marcoci cel aflat... in pauza.
Astfel se poate spune ca in acest moment, candidatii declarati pentru sefia Consiliului Judetean Neamt sunt Ioan Munteanu si Marius Rogin.

Urmeaza: Vlad Marcoci este curtat la greu de liberali si de social-democrati. Dorinta acestuia este sa fie candidat pe colegiul VIII Valea Muntelui.
Din acest moment incep scenariile. Am si vreo cateva, dar nu am sa le exprim decat la momentul in care voi mai primi ceva date.

Comments:

There are 0 comentarii for Campanie

Trimiteți un comentariu