Ce se ascunde in spital???

Publicat de A.N. | Etichete: , , | Posted On marți, 8 martie 2011 at 3/08/2011 10:34:00 a.m.

1. Un sfat pentru noul administrator al Spitalului Judetean Neamt - nu asa se repara un sistem alterat in zeci de ani.

Joi am aflat ca unul dintre consilierii presedintelui Pruteanu, ala care dupa parerea mea facea ceva treaba pe la Spitalul Judetean Neamt si avea si o relatie decenta cu presa, va fi pus pe liber. Si asa a fost. A fost angajat un alt domn, de la partid (sa se inteleaga ca nu am nimic cu Ciprian Enache, dar...)
Tot joi, doctorul Petrovici propune si se aproba ca presa sa fie taiata de la informatiile ai asa foarte subtiri ce erau "externate" cu greutate de aceasta institutie. Propunerea vine din partea doctorului care nu raspunde niciodata la telefon, iar restul colegilor au impartasit-o imediat.

Aceasta este cea mai proasta manevra pe care o pot face cei de la spital, iar in acelasi timp, nefiind nici o reactie oficiala sau neoficiala din partea conducerii CJ Neamt putem trage concluzia ca subscriu acestei miscari.

Logic, intr-un sistem cangrenat ca acesta, ziaristii nemteni vor cauta si vor gasi zeci de subiecte, fara prea mare greutate. Este firesc ca in momentul in care vrei sa ascunzi activitatea unei institutii, in acel loc se petrec lucruri necurate. Nimeni nu ascunde ceva ce merge bine.

Sfat 2 : Angajati dracului un purtator de cuvant care numai de asta sa se ocupe.

Comments:

There are 2 comentarii for Ce se ascunde in spital???

Trimiteți un comentariu