Paternitate sau vrajeala

Publicat de A.N. | Etichete: , , , | Posted On vineri, 29 aprilie 2011 at 4/29/2011 09:47:00 a.m.

Lupta mediatică dusă în ultima perioadă pe marginea unui proiect ce ar ajuta mulţi nemţeni să treacă mai lesne peste câţiva kilometri urâţi atunci când merg spre staţiunea Durău se transformă în chestiuni cu iz politic şi asumări de paternitate venite din partea consilierilor de presă zeloşi.

Sub egida "lasă şefu că fac eu un comunicat cu o declaraţie lungă, să vadă aştia cine face banii", consilierii cu pricina nu realizează că odată făcut acest pas apare şi ceea ce unii numesc responsabilizare.

De 20 de ani se tot anunţă cu trâmbiţe că drumul axial va fi făcut "în următorii doi ani". Dan Vasile Constantin avea planuri făcute de japonezi, apoi au fost plătite altele. Vasile Pruteanu cică l-a şi reabilitat "oleacă" cu Drupo cu tot, dar nu prea mult că nu e bine.

Apoi, interesele politice cresc. Mai mulţi deputaţi, şi independenţi, dar şi de la alte partide, au mers în mod repetat la cei de împart banii de la Bucureşti, în spatele uşilor unde-ţi trebuie viză şi au reuşit deblocarea unor sume importante pentru acest proiect.

Deşi subiectul a fost publicat atunci când fondurile s-au alocat, de la instituţiile judeţene apar noi comunicate repetitive, de parcă menite să arate că altcineva, sau cineva anume are un interes major în a fi recunoscut ca tăticul pentru obţinerea fondurilor.

Toate acestea până la momentul în care cineva îndrăzneşte să vorbească despre momentul realizării obiectivului. Tot consilierii sar în sus amintind că iarna în România nu se munceşte, că la licitaţii pot exista contestaţii etc.

Păi, cum rămâne cu paternitatea? E doar pe jumătate? E doar când vă convine?

Ştiţi ce nu se regăseşte în comunicatul cu pricina? Când a fost cel ce şi-l asumă la Bucureşti, cu cine a stat de vorbă, unde sunt proiectele, studiile de fezabilitate, specialiştii ...

Comments:

There are 0 comentarii for Paternitate sau vrajeala

Trimiteți un comentariu