Ma seaca...alandala

Publicat de A.N. | Etichete: , , , , , | Posted On luni, 3 octombrie 2011 at 10/03/2011 01:58:00 p.m.

Ma seaca prostii, chiar daca si eu pentru unii reprezint un membru din aceasta categorie. Recunosc si stiu ca nu sunt cel mai destept, dar am momente in care ma simt chiar bine privind in jur.
Ma seaca plagiatorii, cei care copiaza, atunci cand nici macar nu este cazul, tot, cu virgule gresite, cu exprimari greoaie si vor bani pentru asta.
Ma seaca secretosii care spun tot timpul ca le sunt ascultate telefoanele, desi nici pe partenerii lor de viata nu-i intereseaza ce fac.
Ma seaca femeile cu papuci scofalciti, vechi, murdari, cu tocurile rupte si cu chietricele deasupra. Ma seaca aceleasi specimente care clefaie, ragaie, rad ca vacile cand le tragi de tzatze si se cred buric de pamant.
Ma seaca moshii care cred ca daca au peste 50 de ani le stiu pe toate si le este permis orice(nu, fosilelor, se presupune ca varsta va aduce intelepciune, nu ca aveti voie sa faceti orice ca un copil razgaiat).
Ma seaca femeile care asteapta sa te dai la ele.
Ma seaca proastele care barfesc pe la colturi. (Doar cacatii, in Romania, zac in colturi).
Ma seaca cotarlele (Sa explic: cotarlele sunt acele specii de caini mici, fara dinti, dar care pot latra si care o fac doar doar dupa ca un caine mai mare, numit simbolic javra, o face cu "glas" tare. Cotarla sare pe urma ca un pechinez in calduri, adaugand un ranjet fals de satisfacere a orgoliului mic, cel mai mic).
Ma seaca mincinosii care mint pe gratis. (Daca tot minti, fa asta cu un scop).
Ma seaca blogarii care comenteaza cu numele altora(Cotarle).
Ma seaca pictorii ce trag doar linii.
Ma seaca...

Comments:

There are 4 comentarii for Ma seaca...alandala

Trimiteți un comentariu