Pentru anonimii Actual

Publicat de A.N. | Etichete: , | Posted On joi, 17 septembrie 2009 at 9/17/2009 09:21:00 p.m.

Cristi Liciu e ridicol. Se crede pe cai mari. S-a inconjurat de niste imbecili si betivani si asa crede ca va lua voturi. E penibil!

Domnule ziarist, nu uita ca ai lucrat si tu la postul de televiziune Actual Tv si ti-ai luat si tu niste banuti de acolo.Iar apropo de ceea ce spui tu despre domnul Cristian Liciu... mai gandeste-te daca ai dovezi si daca esti suficient de informat cand faci anumite declaratii. Sau...esti si tu de ala...zvonurile sunt pentru tine informatii sigure... a, referitor la ultima ta propozitie din articol...nu exista tvm-prima tv, ci TELE M & PRIMA TV NEAMT! Of, domnule stie-tot... se vede ca nu le stii tu pe toate ...""""


Uite ca ma determinati sa intervin pentru ca vad ca aceasta disputa degenereaza pe spatele meu.
Pentru primul anonim- "foarte curajos" esti matale si e parerea ta, dar daca ai fi semnat cu numele tau poate ca ai fi avut ceva demnitate.

Pentru anonimul II - constat ca nu stii sa citesti. Sau daca ma confunzi cu primul comentator esti prost. Nu sunt eu pentru ca este blogul meu si ar insemna sa-mi pun singur comentarii. Dar asta e... Unii nu inteleg.
Asadar, imi spui ca nu sunt documentat. Ete greseala. Iti mai spun, acum ca am descoperit cine esti, chiar daca nu ai avut destule coaie sa-ti scrii numele, ca stiu ca avizul de retransmisie al Actual TV de la Telemach a expirat in luna mai a acestui an. Avizul trebuia reinoit de domnul Cristian Liciu. Ups.
Si mai stiu ceva. Ca la prima interventie a mai fost un personaj din politica locala, care a pus vorba buna pentru ca Actual TV sa fie transmis si in Piatra Neamt. Personajul respectiv nu e din PSD.
Apropos de legatura mea cu acesta televiziune. Da, am lucrat acolo. Da, am fost platit pentru ce am facut si nu am ce sa reprosez nimanui. Am plecat de buna voie fara sa ma cert cu nimeni. Astfel, daca tragi sa crezi ca am ceva personal cu cineva te inseli amarnic.
Pana la momentul in care nu va voi mai veda ca semnati cu anonim... toate cele bune domnilor.

Comments:

There are 5 comentarii for Pentru anonimii Actual

Trimiteți un comentariu