Cine se gandea ca...

Publicat de A.N. | Etichete: , , | Posted On miercuri, 17 martie 2010 at 3/17/2010 09:24:00 a.m.

Cine s-ar fi gândit că la numai doi ani după alegerile parlamentare, în Neamţ PSD va ajunge să "deţină" doar doi aleşi în forurile naţionale, un senator şi un deputat? Cine s-ar fi gândit că vor pleca Ioan Munteanu, preşedintele PSD şi Culiţă Tărâţă, cel care a cheltuit cea mai mare sumă de bani pentru a câştiga colegiul III. Tot aceia nu se gândeau că atât Răzvan Bobeanu cât şi, şi într-o bună măsură, Ioan Munteanu vor demisiona din cauza lui Cristian Liciu. Din contra, cei care nu se gândeau că Ovidius Mărcuţianu şi Emil Bostan vor câştiga locuri în Parlamentul României au aflat că cei doi liberali au ajuns în curtea independenţilor la Bucureşti şi a PD-L la Neamţ.
Nimeni nu se gândea că Mărcuţianu va ajunge vicelider în grupul independenţilor şi va merge la negocieri cu Traian Băsescu. Tot cei care nu se gândeau la toate acstea, nu se aşteptau ca PNL să nu mai aibă nici un parlamentar de Neamţ, la la alegrile europarlamentare să scoată un scor mai mic decât EBA şi ca Antonescu să fie cel care să ridice la peste 20% procentul la Piatra Neamţ. Cine s-ar fi gândit că preşedinte la PSD Piatra Neamţ va fi o femeie, iar la judeţ să candideze un tânăr de doar 32 de ani. Capac peste toate, PC Neamţ l-a adus lider pe Sorin Brumă, Liciu îi şoptea în ureche lui Geoană, iar pe Vlad Marcoci l-au dat jos maghiarii.
La nici una dintre toate aceste mişcări, ce sunt doar o mică parte dintre toate cele petrecute, nu se aştepta nimeni. Cei care încă o fac pe fiii lui Nostradamus îşi greşesc cariera în fiecare vineri, înainte de conferinţele de presă.
Urmează alegeri la PSD şi cine se gândeşte că va câştiga încă nu a aflat, iar cine îşi dă cu părerea nu poate spune ce şi cum se va petrece.
Între timp, la Neamţ s-a demonstrat foarte clar că nici un calcul nu are valoare, că predicţiile specialiştilor autohtoni nu prind şi că locurile politice sunt aceleaşi la orice partid, diferenţa fiind făcută doar de partea baricadei - putere sau opoziţie.

Comments:

There are 1 comentarii for Cine se gandea ca...

Trimiteți un comentariu