Mars la vot - voi cu cine votati

Publicat de A.N. | Etichete: , , , | Posted On marți, 27 octombrie 2009 at 10/27/2009 10:00:00 a.m.

Am o dilema, asa cum de altfel o au multi romani care se gandesc la alegerile de peste cateva saptamani. Cu cine dracu sa votez? Asta in cazul in care voi merge la vot.
Am si incercat sa gasesc un raspuns.

Basescu - nu-l votez pentru ca m-am cam saturat sa se joace cu noi. Sa vorbeasca in numele meu si al romanilor si sa faca guverne, sa desfaca guverne, sa-l vad cum injura ziaristii si cum, atunci cand i se pune o intrebare mai dificila sa improaste cu "comunisme" in stanga si in dreapta. Nu este el miezul, iar dupa cum decurg lucrurile ma gandesc la Base ca la un viitor Ceausescu, ca la un dictator, ca are stofa nu gluma.
Nu-l votez pentru ca striga hotii abia la final de mandat, acum cand are nevoie de voturi. Pentru ca nu stie ce este ala bun simt, nici daca l-ai taia cu lama. Nu-l votez pentru ca m-am saturat de cei care fac bariara de netrecut in juru-i si toti pentru un factor comun, de drept comun.

Geoana- nu-l votez nici pe asta. In afara de faptul ca se comporta dupa porecla care i-a fost lipita pe frunte, are in spate oameni care ii aseaza calea. Nu-l votez pentru ca Nastase si Mitrea nu-s cercetati, pentru ca Hrebenciuc ii arata pe unde sa mearga, pentru ca nu are forta, pentru ca arata ca o papusa de paie in mana unor alti hoti cu state mai vechi decat cei din actuala guvernare.

Antonescu - as vrea sa-l votez dar nu pot. Recunosc, imi place tipul. Imi place cum vorbeste, cum expune problema, cum le rezolva in teorie, dar oare are taria sa le rezolve? E jalnic ce spun acum, dar nu am sa-l votez pe Antonescu pentru ca are un program de guvernare normal intr-o tara anormala si asta imi demonstreaza ca este prea idealist pentru Romania.

Restul, restul nu mai conteaza, daca i-as vota pe oricare dintre ceilalti ar insemna ca arunc bunatate de vot.

Voi cu cine votati sau nu votati, si de ce?

Comments:

There are 9 comentarii for Mars la vot - voi cu cine votati

Trimiteți un comentariu